Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

kape

Website Beheerder
  • Aantal items

   45.144
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  Alles dat geplaatst werd door kape

  1. kape

   PC Helpforum 13 jaar

   Vandaag zijn we jarig ... PC Helpforum viert haar 13de verjaardag ! ... en we gaan nog steeds door !
  2. Hier is dan de taart(punt) voor alle jarigen : Laat het jullie smaken !
  3. Bij het downloaden van een dergelijke massa muziekbestanden, lijkt het onwaarschijnlijk dat deze allemaal op een legale manier zijn verkregen. Dat belet ons om verder op je technisch probleem in te gaan. Als forum kunnen/mogen we helaas geen medewerking verlenen bij illegale download.
  4. kape

   Converteren naar MP4

   Het lijkt - op basis van de foutmelding - duidelijk dat de Warner Music Group (WMG) de rechten voor Nederland niet verleend heeft aan You Tube én het orkest. Er moet dus een andere rechtenhouder zijn die voor Nederland de exclusieve rechten heeft voor dit concert. Technisch is deze beperking te omzeilen, maar dan zitten we in de semi-illegaliteit (en daar kunnen en mogen we als forum geen adviezen voor geven). Jammer ! Je was me nét voor met de melding dat je het concert hebt kunnen oppikken. Prima nieuws, dus !!! We kunnen dan een slotje zetten op dit topic !
  5. @Captain Kirk Geabonneerd !!!
  6. Download CCleaner (als je het nog niet hebt). Installeer het ( Vink bij de installatie alle aangeboden extra's uit !!!) en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en na de analyse op 'Schoonmaken'. Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”. Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft. Sluit hierna CCleaner terug af. Wil je dit uitgebreid in beeld bekijken, klik dan hier voor de handleiding.
  7. @Blackjacker2 ..., dit topic is een dubbelpost van dit topic. Lees ook eventjes de forumregels na als je wil. Om het voor iedereen overzichtelijk te houden, wordt dit topic afgesloten.
  8. Probleem opgelost, dan kan hier een 🔒 op !
  9. Is hiermee je probleem nu voldoende opgelost ? Of heb je nog vragen voor onze medewerker Kweezie Wabbit ?
  10. @Nick de Waard Onze medewerker Kweezie Wabbit is - door technische problemen met zijn internetverbinding - even buiten strijd. Zodra deze problemen door zijn provider zijn opgelost, neemt hij onmiddellijk dit onderwerp weer op. Even geduld a.u.b.
  11. @spookie2005 Onze medewerker Kweezie Wabbit is - door technische problemen met zijn internetverbinding - even buiten strijd. Zodra deze problemen door zijn provider zijn opgelost, neemt hij onmiddellijk dit onderwerp weer op. Even geduld a.u.b.
  12. kape

   Naam ingeven MP3

   @mv78160 Onze medewerker Kweezie Wabbit is - door technische problemen met zijn internetverbinding - even op non-actief. Hij zal u zo snel mogelijk verder helpen, nadat die problemen zijn opgelost. Even geduld a.u.b.
  13. Kijk eens in je HTML-code of je iets als onderstaand kan vinden (met uiteraard een andere key) <form action="" method="POST"> <input type="text" name="name" value="" /> <input type="text" name="email" value="" /> <textarea type="text" name="message"></textarea> <div class="g-recaptcha" data-sitekey="9LDDpf0eVtMZY6kdJnGhsYYY-5ksd-W"></div> <input type="submit" name="submit" value="SUBMIT"> </form>
  14. Uitstekend ... sluiten maar 🔒
  15. Schakel die Bitdefender eens even (tijdelijk) uit ... en probeer het dan eens opnieuw.
  16. CHANGELOG 31/05/2018 Nederlandse vertaling voltooid. 12/10/2018 Nederlandse vertaling toegevoegd. 12/10/2018 UTF-8 codering gespecifieerd voor manueel aangemaakte fixlist.txt 12/10/2018 Verklaring van de melding AANDACHT bij automatisch unlocken van Services en Geplande Taken 12/10/2018 WMI-omschrijving vervangen 12/10/2018 Scan TSP (Telefonische Service Providers) toegevoegd bij Andere Onderdelen 13/01/2019 Beschrijving register geupdate en vereenvoudigd 13/01/2019 Inhoud Hosts geupdate om hosts.ics toe te voegen 13/01/2019 Scan van path-variabelen toegevoegd onder Andere Gebieden 13/01/2019 Enkele FRST.txt-benamingen geupdate 18/01/2019 Versie Internet Explorer verwijderd in koptekst FRST.txt bij Windows 8 en later 27/04/2019 Naam en model van de producent van de computer toegevoegd aan hoofding FRST.txt 27/04/2019 BIOS en moederbord toegevoegd bij Geheugeninfo in Addition.txt 27/04/2019 Omschrijving whitelisting, standaard scangebieden, services/drivers en geladen modules geuodate om uitgebreide controle op handtekeningen toe te laten 27/04/2019 “FCheck”-onderdeel toegevoegd. “Bestanden om te verplaatsen of te verwijderen”, “Sommige 0 byte mppen en bestanden” en “Sommige bestanden in TEMP”-onderdelen verwijderd 27/04/2019 Bamital en volsnap gewijzigd in “SigCheck”. Bijhorende omschrijving aangepast 27/04/2019 “Geplande taken” verplaatst naar FRST.txt (ondersteuning systeemherstel inbegrepen) 27/04/2019 Angepaste CLSID-omschrijvingen geupdate om verplaatste scans van FRST.txt te kunnen implementeren 27/04/2019 Beschrijving uitschakeling Systeemherstel verwijderd uit Register ten voordele van een eenmalige vermelding bij Addition.txt 27/04/2019 Verschil tussen DNS-servers in FRST.txt en Addition.txt verduidelijkt 27/04/2019 Informatie omtrent de URL van update extensies toegevoegd 27/04/2019 Talrijke voorbeelden geupdate of vervangen 27/04/2019 Verschillende kleine wijzigingen aangebracht 14/05/2019 Beschrijving geïnstalleerde programma’s Windows 10/8-pakketten geupdate.
  17. Beste Leden, We zitten momenteel in een dispuut met Mollie - de bemiddelaar voor donaties aan onze beide fora - over het doorstorten van donaties die door onze leden werden overgemaakt. Uit onze gegevens blijkt dat er sinds juli 2018 een 20-tal stortingen zijn gebeurd, waarvan er slechts 3 zijn doorgestort door Mollie. Alle andere stortingen - zowel via banken, Paypal, Bitcoin, Sofort als Bancontact - zouden herroepen zijn of niet uitgevoerd. Om duidelijkheid te krijgen over deze gang van zaken, zijn wij op zoek naar leden die sinds 01.07.2018 een donatie hebben gedaan aan PCH.be. Indien u één van hen bent, zou u dan via PB even een seintje willen geven ? Dan kunnen we samen eens verder bekijken of de (dubieuze) argumenten van Mollie ook valabel zijn en wat er effectief met deze stortingen is gebeurd. Dank bij voorbaat voor jullie medewerking. Groeten, KAPE Beheerder PCH.be
  18. kape

   Wise Care

   Wise Care bevat een aantal onderdelen die voor een moderne PC absoluut overbodig zijn. Enkele onderdelen zal je ongetwijfeld als nuttig kunnen ervaren, maar zullen de snelheid van je PC absoluut niet verhogen. Tune-Up-programma's doen sowieso weinig aan je PC (in tegenstelling tot wat ze zelf beweren). Indien je enkel de nuttige zaken (cleanen bestanden en eventueel register) behoudt, kan je net zo goed voor de gratis versie van CCleaner gaan. Mocht je toch beslissen om Wise Care te downloaden, kijk dan uit met ongewenste programma's die bijkomend aangeboden worden tijdens de download en/of installatie.
  19. Het team van PC Helpforum wenst alle leden en bezoekers een spetterend 2019 toe ! Ook volgend jaar staan wij weer - met heel veel plezier - vrijwillig ten dienste van onze leden. Maar in alle stilte hopen we natuurlijk dat alle computergebruikers zo min mogelijk met problemen geconfronteerd worden. Ook dat maakt van 2019 dan een prettig nieuw jaar.
  20. @velibor67 Zou je ons ook eens kunnen uitleggen hoe het dan komt dat Beauf in dit topic meldt dat het probleem opgelost is door Microsoft ? Kennen jullie elkaar ? Of zijn deze twee accounts van dezelfde persoon ? Wij zijn benieuwd ?
  21. Is het inmiddels gelukt om iets te posten op Facebook ? Of heb je nog hetzelfde probleem ?
  22. In principe open je die via Outlook, maar je kan dit ook met dit gratis programma openen: Outlook Viewer
  23. Het is een prima poging om op dit forum een GRATIS oplossing te zoeken voor een probleem waarvoor je een BETALING ontvangt van een klant, een commerciële dienstverlening dus. Ondanks uw prima referenties (zie hieronder), is dit probleempje in Word toch iets té moeilijk. U mag van ons niet verwachten dat wij uw zakelijke problemen oplossen. Tenzij u onze "vrijwilligers" daarvoor natuurlijk een vergoeding zou overmaken, die u aan uw klant hebt doorgerekend. 😁 Wat hebben wij gelezen ? "Ik ben oude rot en jonge hond ineen. Van veel markten thuis, op papier en online. Grafisch vormgever en specialist in Photoshop, InDesign en Illustrator. Daarnaast heb ik zeer brede kennis van allerlei andere computer-applicaties, van SketchUp tot WordPress. Daarnaast ben ik zeer thuis in allerlei sociale media: Facebook, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Twitter. Daarnaast ben ik fotograaf. Voor de gemeente Arnhem plaatste ik veel Instagramfoto’s van fraaie Arnhemse plekjes op hun facebook-pagina. In 2015 was er een tentoonstelling van mijn foto’s. Ik maak werk dat mensen mooi vinden. En waar ze enthousiast van worden, bijvoorbeeld over hoe mooi onze regio is. Doordat ik al jaren zowel in Nijmegen als Arnhem werk, heb ik een groot netwerk, vooral in de culturele wereld de non-profit hoek." Dan moet dat probleempje in Word toch een makkie zijn. Ook zonder de GRATIS bijdrage van onze "vrijwilligers". Mocht u van plan zijn hiervoor een vergoeding aan PC Helpforum over te maken, dan willen wij wel eens meedenken. Ondertussen zetten we een slotje op dit topic.
  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.