kape

Website Beheerder
 • Aantal items

  45.064
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kape

 1. @greeneyes56 Op helpfora houdt men er niet van dat problemen op diverse fora worden geplaatst. Dit leidt alleen maar tot dubbel werk en vaak tot tegengestelde suggesties. Ook het volgen van het verloop van een behandeling van een probleem wordt daardoor vaak gehinderd. Daarom dat dit ook in onze "Forumregels" is opgenomen, iets wat moderator iEscape u ondertussen al heeft meegedeeld. Wij sluiten dan ook een dergelijke dubbelpost af. Mocht er geen oplossing komen op het andere forum, kan u echter steeds bij ons verzoeken om uw bericht te heropenen en dit te laten behandelen door onze medewerkers. Wij willen ons wel distantiëren van de manier waarop Leono - wél een lid van PCH, maar geen medewerker van ons team - gereageerd heeft op enkele van uw berichten. Dit taalgebruik is niet meteen iets wat we op PCH normaal vinden, laat staan tolereren. Onze excuses daarvoor !
 2. Beste Albertalbertaalbert, dit topic is een dubbelpost van dit topic op PC Helpforum.nl Lees ook eventjes de forumregels na als je wil. Om het voor iedereen overzichtelijk te houden en geen dubbel werk te doen, wordt dit topic afgesloten. Mocht men bij de collega's geen oplossing vinden voor je probleem, mag je steeds aan één van de moderatoren vragen om dit topic te heropenen.
 3. Indien je problemen met malware hebt, is het handig om meteen een logje met Farbar aan te maken en dit bij je bericht te voegen als bijlage. Hoe je dit doet, lees je hieronder: Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 4. Welke extensies hebben de videos die je eerder hebt opgeslagen ?
 5. De video's die je wenst te downloaden, gebeurt dat op een legale manier ? Of gebeurt dit op kanalen waar je zelf geen rechten op hebt om deze te downloaden ?
 6. Heb je bijzondere momenten te melden ... het bereiken van een speciaal aantal berichten dat je gepost hebt, een nieuwe grens van het aantal leden op het forum die overschreden is, de viering van je 100ste verjaardag of het verblijf van 10 jaar op dit forum (dat lukt nog niemand) ... dan is dit "the place to post". De felicitaties zullen je dan ongetwijfeld rond je oren vliegen xD
 7. Perfect ... dat doen we dan ook
 8. Tja ... om te "verkopen" wordt alles héél mooi voorgesteld ... maar dat is het in realiteit niet altijd
 9. Safe PC Cleaner lijkt een mooi stukje software te zijn dat u helpt bij het beheren van uw bestanden, het schoonmaken van uw harde schijven en het verbeteren van de prestaties van uw computer op verschillende wijzen. Maar in de realiteit zit het heel wat anders. Het is een vals hulpprogramma dat uw computer helemaal niet zal opschonen, maar eerder het tegenovergestelde. Het zorgt enkel en alleen voor problemen. Uiteindelijk zal u andere en betrouwbare anti-malware programma’s moeten gebruiken om het van uw systeem te verwijderen en zo de schade veroorzaakt door Safe PC Cleaner te elimineren. Deze kwaadaardige toepassing wordt gecategoriseerd als PUP (‘potentially unwanted program’ of potentieel ongewenst programma) want het probeert de gebruiker te overtuigen om te betalen voor upgrades die de prestaties van uw computer verbeteren. U betaalt best niet voor deze functionaliteiten want het zal immers geen problemen oplossen of uw pc sneller laten werken.
 10. Dan mag hier een op !
 11. Ondertussen verwijderd door één van onze medewerkers !
 12. @zonzeehangmat Wil je eens op die tweede opmerking van Clarkie antwoorden a.u.b. ? Een Office-versie op USB-stick lijkt ons niet meteen een legale oorsprong te hebben. En indien dit niet het geval is, stoppen wij uiteraard onze ondersteuning. PCH werkt niet mee aan het oplossen van problemen van illegale software.
 13. Download Delfix by Xplode naar het bureaublad. Indien de link naar Delfix niet werkt, probeer het dan met deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Dubbelklik op Delfix.exe om de tool te starten. Zet nu vinkjes voor de volgende items: Remove disinfection tools Purge System Restore Reset system settings Klik nu op "Run" en wacht geduldig tot de tool gereed is. Met Delfix worden alle gebruikte tools verwijderd van de PC. Wanneer de tool gereed is wordt er een logbestand aangemaakt. Dit hoeft u echter niet te plaatsen.
 14. Mooi zo. En hoe is de toestand nu ?
 15. Download AdwCleaner by Xplode naar het bureaublad (verwijder eerst eventuele aanwezige oudere versies van deze tool op je PC, zodat je nu de meest recente database van AdwCleaner kan gebruiken). Als de link naar AdwCleaner niet werkt, probeer dan deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Sluit alle openstaande vensters. Dubbelklik op AdwCleaner om hem te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Klik op Scan (Engelse versie) of Scannen (Nederlandstalige versie) Mocht u gevonden items willen behouden, verwijder deze dan nu uit het lijstje. Klik vervolgens op Clean (Engelse versie) of Verwijderen (Nederlandstalige versie) Klik bij popup-scherm "AdwCleaner Herstart" op OK Nadat de PC opnieuw is opgestart, opent meestal onmiddellijk een logfile van AdwCleaner. Anders is het logfile hier terug te vinden C:\AdwCleaner\.... Logbestand plaatsen Voeg de logbestandjes met de naam AdwCleaner[s*].txt en AdwCleaner[C*].txt uit de map C:\AdwCleaner\... als bijlagen toe aan het volgende bericht. (*) staat voor een getal. Staan er meerdere, kies dan dit met het hoogste getal. Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier. Meer informatie vind je in de handleiding.
 16. Schakel je antivirus- en antispywareprogramma's uit, mogelijk kunnen ze conflicteren met zoek.exe (hier en hier) kan je lezen hoe je dat doet. Download zoek.exe naar het bureaublad (niet de .zip- of .rar-versie) Wanneer Internet Explorer of een andere browser of virusscanner melding geeft dat dit bestand onveilig zou zijn kun je negeren, dit is namelijk een onterechte waarschuwing. Dubbelklik op Zoek.exe om de tool te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Kopieer nu onderstaande code en plak die in het grote invulvenster: Note: Dit script is speciaal bedoeld voor deze PC, gebruik dit dan ook niet op andere PC's met een gelijkaardig probleem. chromelook; firefoxlook; {95B7759C-8C7F-4BF1-B163-73684A933233};c C:\Program Files\AVG Web TuneUp;fs vProt;s vToolbarUpdater40.3.7;s C:\Program Files\Common Files\AVG Secure Search\vToolbarUpdater;fs WtuSystemSupport;s emptyfolderscheck;delete startupall; filesrcm; Klik op de knop "More options" en vink nu de onderstaande opties aan. Do a Quick Scan Auto Clean De optie "Scan All Users" staat standaard aangevinkt. Klik nu op de knop "Run script". Wacht nu geduldig af tot er een logje opent (dit kan na een herstart zijn als deze benodigd is). Mocht er geen logje verschijnen, start zoek.exe dan opnieuw en klik op de knop zoek-results.log, de log verschijnt dan alsnog. Post het geopende logje in het volgende bericht als bijlage. Zoek.exe logbestand plaatsen Voeg het logbestand met de naam "Zoek-results.log" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\Zoek-results.log.) Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.
 17. Je Java software is verouderd. Oudere versies hebben lekken die malware de kans geeft om zich te installeren op je systeem. Ga naar Java en download daar de correcte Java versie. Klik op "Gratis Java-download". Ga akkoord met de licentiebepalingen en klik op de button voor de gratis download. Het bestand JavaSetup wordt aangeboden - kies hier voor "bestand opslaan". Sluit alle programma's die eventueel open zijn - zeker je web browser! Ga dan naar Start > Configuratiescherm > Software en verwijder alle oudere versies van Java uit de Softwarelijst. Vink alles aan met Java Runtime Environment (JRE of J2SE of JAVA) in de naam. Klik dan op Verwijderen of op de Wijzig/Verwijder knop. Herhaal dit tot alle oudere versies verdwenen zijn. Na het verwijderen van alle oudere versies, herstart je pc. Klik vervolgens op JavaSetup om de nieuwste versie van Java te installeren. Vink de aangeboden extra's uit en ga dan verder met de installatie.
 18. Download RSIT van de onderstaande locaties en sla deze op het bureaublad op. Hier staat een beschrijving hoe je kan kijken of je een 32- of 64-bitversie van Windows hebt. RSIT 32 bit (RSIT.exe) RSIT 64 bit (RSITx64.exe) Dubbelklik op RSIT.exe om de tool te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Vervolgens wordt de "Disclaimer of warranty" getoond, klik vervolgens op "Continue" Wanneer de tool gereed is worden er twee kladblok bestanden geopend genaamd "Log.txt" en "Info.txt" . RSIT Logbestanden plaatsen Voeg het logbestand met de naam "Log.txt" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden in de map ""C:\rsit") Het logbestand met de naam "Info.txt" wat geminimaliseerd is hoeft u niet te plaatsen. (Dit logbestand wordt enkel de eerst keer bij het uitvoeren aangemaakt). Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier. Bekijk ook de volgende video:
 19. Uitstekend ... dan sluiten we dit topic netjes af !
 20. Ben niet zo'n cijferfetisjist ... maar viel me net op dat ik vanmorgen de grens van de 45000 berichten bereikt heb. We worden oud, mag je wel zeggen
 21. Het klopt dat de bestanden behouden blijven ... maar je kan beter zeker spelen en vóór de upgrade (uit veiligheidsoverwegingen) je belangrijkste documenten, afbeeldingen, foto's, e.d. toch downloaden op een externe drager. Mocht er in de procedure dan toch (onverwacht) iets mislopen, heb je deze gegevens nog steeds beschikbaar.
 22. IN Win 7 kan je de plaats van je downloads zelf bepalen. Ga via de drie streepjes rechtsboven (= instellingen) naar het keuzeschermpje en kies daar voor "Opties" - dan "Algemeen" en op dat werkblad kan je de locatie van de downloads zelf instellen. In dit geval zou je daar dus de E-schijf en eventueel een map op die schijf kunnen selecteren. Misschien handig om op die E-schijf vooraf ook een map "Downloads" aan te maken. Zo kan je makkelijker selecteren.
 23. De berichten rechtstreeks uitprinten lukt niet. Maar er is een mogelijkheid om dit met een (lange) omweg wél te doen. Ga in je FB-account naar "Instellingen" en "Algemene Accountinstellingen". Klik op de link "Kopie downloaden FB-gegevens" en dan "Mijn archief starten". De volledige inhoud van je FB wordt dan opgezocht en daaruit kan je dan de chatgesprekken selecteren.
 24. Linuxservers kan je vinden bij héél wat hostingbedrijven ... maar een provider die enkel met Linux in de weer is, is me écht onbekend. P.S.: er zijn geen domme vragen, alleen domme antwoorden