Ga naar inhoud
Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!
 
Nieuwe Layout
De PC Helpforum heeft een nieuw thema/layout sinds 23 augustus. Meer info.

kape

Website Beheerder
 • Aantal items

  45.201
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door kape

 1. Uw standpunt over Yahoo mag u - uiteraard - ventileren, maar dat u er een multipost van maakt op diverse fora, is in strijd met onze forumregels. In de voorbije berichten hebt u "de dood van Yahoo" voldoende kunnen beschrijven, wij achten het dan ook tijd om dit topic nu - definitief - te sluiten. Alleen al uit veiigheidsoverwegingen is de stap naar een andere mailclient een goede beslissing. Vermits u dit inmiddels - voor zover we kunnen achterhalen - al gedaan hebt, stopt hiermee het verhaal. De geschiedenis zal een oordeel vellen over de houding van Yahoo en Verizon over het globale probleem met hun mailaccounts. U mag - vrije meningsuiting is een hoog goed - hier een bijdrage toe leveren ... maar dan niet meer als "probleem" op PCH. Dat persoonlijke probleem is immers - met hulp van onze medewerkers en andere PCH-gebruikers - ondertussen al opgelost. Succes verder ... en hier gaat een slotje op
 2. beperkte toegang

  Knap werk, collega's ... en proficiat aan HADEVE2309 voor de volgehouden inspanningen
 3. beperkte toegang

  De berichten van Stegisoft en uw reacties daarop zijn even verwijderd uit dit topic ... om de lopende behandeling niet te verstoren én het overzicht te bewaren. Het is nu wachten op onze malwarespecialisten om een analyse te maken van de Farbar-logjes. En daarna kan er verder bekeken worden welke kant het nog uit kan.
 4. Computer heel traag

  @droske Kunnen we in het geval van eijl0000 niet voort met deze (bestaande) handleiding: ... dan hoef je geen nieuwe bijeen te schrijven ?
 5. aankoopadvies

  Ondertussen is de Apple-tablet door bastet teruggestuurd aan afzender. Dit onderwerp kan dus afgesloten worden.
 6. Bijzondere momenten !

  Heb je bijzondere momenten te melden ... het bereiken van een speciaal aantal berichten dat je gepost hebt, een nieuwe grens van het aantal leden op het forum die overschreden is, de viering van je 100ste verjaardag of het verblijf van 10 jaar op dit forum (dat lukt nog niemand) ... dan is dit "the place to post". De felicitaties zullen je dan ongetwijfeld rond je oren vliegen xD
 7. Laptop zeer traaaaaggg....

  @jappie1976 Helaas heb ik dit topic even over het hoofd gezien, vandaar dat er nog geen reactie kwam van onze gespecialiseerde medewerkers op de door u geplaatste logjes. Ze zijn inmiddels verwittigd om eens een kijkje te komen nemen bij de door u geplaatste resultaten van Farbar. Excuses in drievoud
 8. Pop-ups op tablet

  Rooten (besturingssysteen Android) is te vergelijken met jailbreaken (iOS besturingssysteem) en is nog steeds illegaal. Hiermee wordt immers het intellectuele eigendom/auteursrecht van de producent met de voeten getreden. Wij kunnen als forum dan ook geen advies verlenen aan problemen bij "geroote" systemen, vermits wij ons binnen de legaliteit willen houden. Wat uiteraard niet uitsluit dat onze medewerkers nog steeds kunnen verdergaan met het helpen van @Andy83. Succes ermee !!!
 9. audio driver en beeldscherm

  ... alweer een geslaagde operatie Maria-Rita ofte bastet (met dank aan dorado ... en jezelf). Op naar de volgende vraag ! Dit topic kan alvast afgesloten worden
 10. Buurman dropt hier een recent gekregen HP All-in-one-printer 3632 binnen mét een probleem. Deze weigert .doc-bestanden af te drukken, terwijl .pdf, .xls en .jpg geen problemen opleveren. Bij elke opdracht om een .doc-bestand af te drukken, verschijnt er niets in de afdrukrij van de printer. Bij alle andere soorten bestanden is dit wél het geval. Probleempje met de PC-software zou je denken ... maar ondertussen HP-software gedownload via CD en online op verschillende PC's met Win XP, Win Vista en Win 7 ... en bij alle OS'en zelfde probleem. En dan weet ik het ook even niet meer. Googlen heeft ook nog geen bruikbare oplossingen (of zelfs maar een oorzaak) opgeleverd Iemand een idee waar die oorzaak zou kunnen liggen en (vooral) wat er dan aan te doen valt ?
 11. spammail

  ... en even tussendoor Maria-Rita ofte bastet ... die tip op "Ge zijt van Kapellen als ... " was dus zo slecht nog niet, hé. Probleem opgelost ! Daar zijn we allemaal erg tevreden mee (met dank aan Abbs én jouw doorzettingsvermogen). We kunnen dit onderwerp dus afsluiten en doorgaan met je andere vragen. Succes ermee !
 12. Laptop zeer traaaaaggg....

  Download de Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86) Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64) Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren". Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer. Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt. Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart. Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht. Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.
 13. PC Helpforum is recent via verschillende kanalen in het nieuws geweest. Nu willen wij wel eens weten van onze forumgebruikers hoe ze hier terechtgekomen zijn. Wil je ons daar misschien een handje bij helpen en even een bolletje aanklikken bij deze enquete ? En je mag natuurlijk ook in een berichtje hieronder je stem eventueel toelichten ! Of bijkomende relevante informatie verschaffen (welke krant, welk computertijdschrift, eventueel ander forum, e.d.).
 14. cursor verspringt en letters veranderen

  Waar dochters van 12 jaar allemaal goed voor zijn ... prima vondst in elk geval. En meteen de oplossing van het probleem, een erg leuke oplossing eigenlijk. Dat verdient een ijsje voor de dochter
 15. Websoftware

  Heb je als eens bij Wix of Weebly gekeken ? En uiteraard ook bij Wordpress ?
 16. De eerste vraag die wij ons daarbij moeten stellen is of deze PC al eerder uw eigendom was, of u deze aangekocht of gekregen hebt. Want uiteraard is er een reden waarom er een wachtwoord op een PC wordt geplaatst ... en willen wij ook graag de exacte reden kennen waarom u dit wachtwoord nu wil te weten komen ? Dit in verband met één van onze forumregels: "Het achterhalen van wachtwoorden, IP-adressen en licentiecodes op eigen systemen is toegestaan, wanneer de gebruiker duidelijk geen intentie op computervredebreuk heeft."
 17. map Favorieten in Favorieten definitief verwijderen

  @mercury2001 Over het nut van deze "Werkbalk Favorieten" kunnen en mogen de meningen verschillen ... dat is een persoonlijke inschatting die ieder voor zich moet/mag maken. Maar hoe meer we via Google op zoek gaan naar (mogelijke) oplossingen (ook ikzelf), hoe meer we de melding tegenkomen dat deze werkbalk - in heel wat gevallen - inherent verbonden blijft aan de combinatie OS + browser en dat heel wat gebruikers met hetzelfde onoplosbare probleem zitten als u ... niet te verwijderen, dus ! Het is - anderzijds - wél vreemd dat anderen (ook ikzelf) er wel in slagen deze permanent te verwijderen. Er moet dus wel een oorzaak zijn waarom het bij u (en vele anderen) niet lukt. Maar het lijkt er sterk op dat wij samen deze samenhang van factoren niet kunnen traceren ... ook dat valt wel eens voor op een helpforum. Dat is erg jammer, want wij willen al onze leden van hun PC-problemen verlossen, maar in sommige gevallen moeten wij ook het bijltje er bij neerleggen. En ik vrees dat dit met uw probleem zo'n beetje het geval is. Niet dat er geen suggesties meer mogen/kunnen aangedragen worden, maar het ziet er naar uit dat we - samen met u - zowat alles al geprobeerd hebben ... en dat we helaas geen positief resultaat kunnen boeken.
 18. cursor verspringt en letters veranderen

  Vermits dit een Office (of Word-probleem) is, zou je de optie "Herstellen Office" kunnen gebruiken. Dat kan je normaal met de CD van Office en daar voor de optie "herstellen" kiezen.
 19. Op basis van deze info, zou je inderdaad kunnen concluderen dat de batterij haar werk niet meer doet bij het opstarten (hoewel ze volgens de meter wel nog voor 100 % opgeladen is). Het enige alternatief lijkt me om in een PC-zaak eens te informeren of ze (bij wijze van proef) tijdelijk even een nieuwe batterij zouden willen plaatsen. Dat lijkt me de enige methode te zijn om effectief te weten te komen of het de batterij of het gehele toestel is dat de geest heeft gegeven.
 20. Pc valt soms uit

  @Ruki1812 Je dubbele account R0123456 is samengevoegd met Ruki1812 ... voortaan kan je dus enkel dit laatste account gebruiken om in te loggen op PCH. Volgens onze forumregels is het slechts toegelaten om één account te hebben.
 21. Nieuw document toont enkel eerste pagina

  Dat is inderdaad ook een mogelijkheid ... nu je het zegt. Bedankt om dit te melden, dan sluiten we dit topic nu af
 22. map Favorieten in Favorieten definitief verwijderen

  Da's vreemd ... hier al enkele malen nieuwe webpagina's opgestart en de map "Werkbalk Favorieten" blijft weg !!! Wat gebeurt er als je ALLE mappen en links onder "Favorieten" verwijdert ?
 23. map Favorieten in Favorieten definitief verwijderen

  Dat is al een andere situatie ... nu gaat het enkel om de map "Werkbalk Favorieten". Heb het even hier getest met IE11 en de map blijft (tot op heden) weg indien je ze verwijdert via de werkbalk bovenaan. Klikken op "Favorieten" en daar "Werkbalk Favorieten" verwijderen. Kijk eens of het ook bij jou op die manier lukt ?
 24. map Favorieten in Favorieten definitief verwijderen

  Die instellingen zal je eerder op iPad, iPhone of andere smartphone moeten wijzigen, lijkt me. De gevolgen zouden dan merkbaar moeten zijn in Win 7 en IE11.
 25. Nieuw document toont enkel eerste pagina

  Probeer in de stand van "Afdrukweergave" eens of je de instelling "één pagina" kan wijzigen in "meerdere pagina's" ... en wat er dan gebeurt met je teksten ? En staat de de instelling van je pagina's op 100 % ???
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×