Ga naar inhoud

pc doet vreemd


mooike
 Delen

Aanbevolen berichten

hoii ik zit met het volgende probleem

ik heb een vrij nieuwe pc de acer ax3910 met windows 7 erop maar sinds een maand doet hij vreemd, als ik muziek aan heb staan valt het het eerst op dan hoor ik dat mijn geluid raar gaat doen zoals brommen,kraken,maffe geluiden en overslaan(heb nieuwe boxen gekocht omdat ik dacht dat het daaraan lag,dus niet) , dan gaat de muis vaag doen die reageert langzamer en schokkiger,pc word ook trager en ik merk dat mijn klok rechtsonderin dan ook trager gaat lopen en ik moet dan de pc opnieuw opstarten dan is het ff over

iemand die dit herkent of enig idee heeft hoe dit komt ?

groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Download HijackThis

Klik bij "HijackThis Downloads" op "Installer".

Bestand HijackThis.msi opslaan. Daarna kiezen voor "uitvoeren".

Hijackthis wordt nu op je PC geïnstalleerd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst.

Klik op de snelkoppeling om HijackThis te starten

Klik ofwel op "Do a systemscan and save a logfile", ofwel eerst op "Scan" en dan op "Savelog".

Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

Krijg je een melding ""For some reason your system denied writing to the Host file ....", klik dan gewoon door op de OK-toets.

Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “als administrator uitvoeren". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis of C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HiJackThis.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.