Ga naar inhoud

Gezocht: Game pc voor call of duty E.D (mw2 en b.o. , maar ook andere zware games)


fortune
 Delen

Aanbevolen berichten

Hey iedereen van dit forum, ik maak hiermee mijn eerste post want ik heb het idee dat ik hier goed antwoord kan krijgen op mijn vraag. ik ben op zoek naar een vaste pc (geen laptop) die 'zware spellen aan kan' ik heb een budget van 500-650 euro. het liefst 500 dus, en ik ben benieuwd of ik hiermee een goeie pc kan kopen. hij is alleen voor gamen, muziek downloaden doe ik op mijn laptop en luisteren met mijn i.touch.

ik ben bij blok geweest, maar daar hadden ze alleen een acer van 700 euro waar de monitor muis en keybord bij zaten, die heb ik thuis al, dus dat scheelt weer geld (maar ze verkochten niet los..)

ik zet het liever niet zelf in mekaar omdat ik dat simpelweg niet kan, geen flauw idee en ik wil niets verpesten. ik hoef niet het beste van het beste en de hoogste resolutie, ik wil gewoon zonder lagg en zonder crashen van de toepassing het spel lekker kunnen spelen.

graag zo snel mogelijk een reactie want ik wil hem zo snel mogelijk aanschaffen.

heel erg bedankt alvast! ik ben benieuwd!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.