Ga naar inhoud

Schijf "leegmaken"


 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik heb een laptop van Windows Vista met ingebouwde webcam. In de loop van 2011 ben ik van plan een nieuwe te kopen en jongere familie van me krijgt deze dan cadeau. Ik ga eerlijk zijn, ik heb op deze laptop al meermaals ****o bekeken, en ik heb ook al eens camera s*x gehad via deze laptop.

Is er een mogelijkheid om alles hieromtrent (internetgeschiedenis, opgeslagen beelden, bestanden.. kortweg: dat er van dat 's*x'-geschiedenis niks meer overblijft) te verwijderen, zonder dat MICROSOFT OFFICE ook verwijderd wordt.

Een nieuwe schijf aankopen en de oude vervangen is geen optie, ik weet niet hoe er aan te beginnen én mijn ouders zouden dit raar vinden ...

Het zou super zijj mocht iemand een oplossing hebben.

Bedankt..

PS: Ik kan ook niets op een CD schijfje branden, want het CD station is defect. Voor de rest is de laptop nog snel, goed, correct werkend... en daarom brengen we hem niet naar het containerpark.

Nogmaals dank!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.