Ga naar inhoud

trojan en worm


Aanbevolen berichten

Hallo,

Kan iemand mij helpen ik heb sinds de jaarwisseling last van virussen op mijn laptop, ik heb al alles geprobeerd van het proberen instaleren van verschillende removel tools tot systeemherstel enz...

Hij opent geen enkel programma da ik heb gedownload ik krijg steeds de melding dat hij niet kan openen door een wormblast.

Wat kan ik nog doen vooraleer ik mijn laptop buitengooi

alvast bedankt

Link naar reactie
Delen op andere sites

Start de PC op in "veilige modus met netwerkverbinding' en probeer of je onderstaande kan downloaden en laten runnen :

Download HijackThis

Klik bij "HijackThis Downloads" op "Installer".

Bestand HijackThis.msi opslaan. Daarna kiezen voor "uitvoeren".

Hijackthis wordt nu op je PC geïnstalleerd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst.

Klik op de snelkoppeling om HijackThis te starten

Klik ofwel op "Do a systemscan and save a logfile", ofwel eerst op "Scan" en dan op "Savelog".

Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

Krijg je een melding ""For some reason your system denied writing to the Host file ....", klik dan gewoon door op de OK-toets.

Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “als administrator uitvoeren". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis of C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HiJackThis.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb de naam verandert naar scan.exe en er opent inderdaad een kladblokvenster maar ik krijg in een nieuw venster de volgende melding C:\DOCUME~1\ADMIN~1mydocu~1\scan.exe

C:\DOCUME~1\ADMIN~~1locals~1\temp\.Temp\.A temporary file needed for initalization could not be created or could not be written to make sure that the directory path exists,and disk space is available.Choose close to terminate the application

Link naar reactie
Delen op andere sites

Download RSIT.

Sla het op je Bureaublad op.

Dubbelklik op RSIT om het te starten.

Klik op Continue in het disclaimer venster.

Zodra de scan beëindigd is, zullen twee logs openen. Post de inhoud van log.txt (zal gemaximaliseerd zijn) en info.txt (zal geminimaliseerd zijn) in je volgende antwoord.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.