Ga naar inhoud

Opstartproblemen en vervolgens systeemherstelproblemen met windows vista


xmoonbeam
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik heb een laptop van het merk Acer waar windows vista op staat. Ik startte vandaag mijn laptop op en alles verliep normaal tot het inlogscherm en vervolgens het welkomsscherm van Windows. Daarna kreeg ik echter een zwart beeld en totaal geen bureaublad. Klikken met de linker en rechtermuisknop vogelt niets meer uit. Ik heb via F8 bij het opstarten systemherstel geprobeerd maar dit werkt niet omdat hij de inlognaam niet herkent opeens. Als ik via Acer E-recovery wil doen en dan alles wil terugzetten naar de fabrieksinstellingen moet ik het wachtwoord invullen, moet ik bevestigen dat ik alles gewist wil hebben, en daarna komt nog een waarschuwing dat alles gewist gaat worden waarbij hij de harde schijf als unknown benoemt. Eronder is de knop 'OK' en 'annuleren'. Nu doet alleen de knop het om het geheel te annuleren en is er dus niets te doen om mijn laptop nog normaal te krijgen.

Ik ben er inmiddels wel achter dat windows taakverkenner niet werkt of zelfs verwijdert is. Vandaar ook het zwarte scherm.

Maar wat kan ik nou doen om mijn laptop terug te zetten naar de fabrieksinstellingen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.