Ga naar inhoud

Geen draadloos netwerk meer


JensV
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo, ik kan sinds kort geen verbinding meer maken met mijn draadloze netwerk op mijn laptop. Bij mijn vriendin zijn er geen problemen en met een kabel werkt het bij mij wel. Het zal dus aan mijn laptop liggen. Ik denk, maar weet niet zeker, dat het gekomen is na het updaten van mijn AVG2011 virusscanner. Er is waarschijnlijk iets in de instellingen veranderd. Ik heb al een paar dingen geprobeerd zoals router uit en aan zetten. Het netwerk bovenaan zetten (want ik zie hem nog wel). AVG uninstalleren en verwijderen. Systeemherstel heeft ook niet gewerkt. Ik denk dat de instellingen verschillen maar ik weet niet hoe ik dat fiks.

Alvast bedankt!

Link naar reactie
Delen op andere sites

ofwel is je driver verdwenen of niet meer geinstalleerd van je draadloze netwerkkaart in je laptop, kijk is even naar je apparaatbeheer of daar ergens een geel vraagteken staat ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kan je dit eens doen:

Download HijackThis.

Klik bij "HijackThis Downloads" op "Installer".

Bestand HijackThis.msi opslaan. Daarna kiezen voor "uitvoeren".

Hijackthis wordt nu op je PC geïnstalleerd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst.

Klik op de snelkoppeling om HijackThis te starten

Klik ofwel op "Do a systemscan and save a logfile", ofwel eerst op "Scan" en dan op "Savelog".

Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “uitvoeren als administrator". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.