Ga naar inhoud

toetsenbord internet: letter "g" en "h" werken niet meer wel in office pakketten


moonlight
 Delen

Aanbevolen berichten

plots werkt de letter "g" en "h" niet meer op internet explorer maar wel in office zoals bv Word - hoe kan ik dit oplossen. Ik werk met Windows 7 op een recente pc. Daar ligt het dus niet aan. Ik vermoed dat het begonnen is met het openen van een bericht in hotmail dat niet vlot wilde opengaan (en ik heb -ongeduldig zoals ik ben- misschien wat te vaak en te snel geprobeerd... of verkeerde toets ingedrukt... of een verborgen functie commando ingeschakkeld... who knows???). Wie kan me helpen? Oh ja, toetsenbord werkt (aangesloten aan andere pc en alles was ok)

---------- Post toegevoegd om 20:53 ---------- Vorige post was om 20:47 ----------

als je "g" of "h" typt dan verdwijnt meteen alle tekst alsof je op de enter toets of delete toets hebt geduwd. Als je het typt in Word en plakt lukt het wel. Probleem is er alleen als je werkelijk typt in search balk of in hotmail of zo. Hij blokkeert ook alles zodat je Ctl Alt Delete heel snel openschiet en weer sluit en programma's afsluiten lukt ook niet meer...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee helaas niet, ik heb zelfs mijn pc volledig uit gezet en ik heb ook de fabrieksinstellingen terug geplaatst zonder resultaat

---------- Post toegevoegd om 21:42 ---------- Vorige post was om 21:40 ----------

Mijn pc is nog geen maand oud en aanvankelijk ging alles goed. Hij heeft het ook op de andere accounts

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je je PC terug gezet hebt naar fabrieksinstellingen kan je probleem niet in je windows zitten.

Je zegt ook dat je je pc volledig uit gezet hebt maar dat heeft niks te betekenen.

Een herstelpunt terug zetten van voor het probleem begon is een mogelijke oplossing of terug gaan naar fabrieksinstellingen.

Maar je zegt dat je dat al geprobeerd hebt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik hoor net van iemand dat ik eens moet proberen om een andere browser uit te proberen....ik zit helaas niet aan mijn eigen pc nu. Van hieruit lukt alles gelukkig nog wel :o). Ondertussen speur ik internet af naar gelijkaardige problemen en las net iets dat mij ook overkwam: je hebt zo'n pijlencirkel dat de pc bezig is... die blijf maar draaien zonder stoppen. Volgens mij is het iets heel stom. Heb ook al nagekeken of taal internet en toetsenbord hetzelfde is en dat is zo.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als de browser je probleem is en je had je pc terug gezet naar fabrieksinstellingen zoals je schrijft zou je probleem opgelost zijn.

Als je niet verder geraakt laat dan weten welke browser je gebruikt.

Ook als je het opgelost hebt, laat dan weten wat de oplossing was.

Steken we allemaal weer iets van op.

Link naar reactie
Delen op andere sites

OK

ik zoek verder het internet af en ik lees net bij iemand: "Ik heb 14 dagen geleden precies hetzelfde gehad. Dit was na het binnenkrijgen van een virus via MSN..." Bij mij begon ook alles met hotmail... toeval???

Eerst had ik Opera als browser maar die was ontzettend traag ook al zei mijn zoon dat die heel snel en goed was. Ik heb Opera eraf gezwierd en er Bing opgezet en alles ging weer een stuk sneller. Dus momenteel: Bing.

---------- Post toegevoegd om 22:27 ---------- Vorige post was om 22:25 ----------

Ik krijg nu de raad om mozilla te installeren: www.mozilla.com

---------- Post toegevoegd om 22:33 ---------- Vorige post was om 22:27 ----------

OK aan allen, ik lees net dat ik systeemherstelling moet doen via deze site: http://www.winternals.nl/adminpak.html

Ik ga dat morgen dan maar een keertje proberen als ik aan mijn eigen pc zit

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.