Ga naar inhoud

pc dokter gezocht


 Delen

Aanbevolen berichten

Voor de allereerste keer zit ik met een virus en 't is geloof ik direct een stevig: "spyware protection" heeft ervoor gezorgd dat geen enkel programma nog opstart.

Ik hoop dat niet alles geformatteerd hoeft te worden. Ik waag me er zelf niet aan om de boel te herstellen, dus ik zoek een betrouwbare firma uit de buurt van mechelen die me goed en vooral snel (ik heb een eigen zaak waarvoor mijn pc onontbeerlijk is) kan helpen.

Heeft iemand ervaringen met goeie 'pc dokters' die correcte service leveren?

Link naar reactie
Delen op andere sites

We kunnen zelf wel eens proberen of we dat snel kunnen oplossen.

Download HijackThis

Klik bij "HijackThis Downloads" op "Installer".

Bestand HijackThis.msi opslaan. Daarna kiezen voor "uitvoeren".

Hijackthis wordt nu op je PC geïnstalleerd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst.

Klik op de snelkoppeling om HijackThis te starten

Klik ofwel op "Do a systemscan and save a logfile", ofwel eerst op "Scan" en dan op "Savelog".

Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

Krijg je een melding ""For some reason your system denied writing to the Host file ....", klik dan gewoon door op de OK-toets.

Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “als administrator uitvoeren". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis of C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HiJackThis.

aangepast door kape
Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.