Ga naar inhoud

Internet Explorer probleem


Celebfin
 Delen

Aanbevolen berichten

Beste,

Mijn eerste post hier, dus groet aan allen!

Door de meest recente Windows XP update kan ik niet meer op internet explorer. De webpagina kan niet worden weergegeven. Mijn internetverbinding is wel nog intact en ik kan perfect op MSN messenger. Hoe kan ik dit verhelpen?

Dat de windows update de schuldige is, ben ik te weten gekomen via systeemherstel tot voor de update. Maar telkens als die update er dan komt, kan ik niet meer op explorer.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Beste mensen: Ook hier wens ik iedereen een zeer voorspoedig 2008!!

Ik had een kort vraagje: Werk met xp sp2, op de kabel. Ik probeer in te loggen op www.sho-horeca.nl en nevenforums. Windos geeft een bericht dat het ,,wordt afgebroken" . Met twee pc`s geprobeerd, allerlei instellingen, en denk dat het niet aan de pc`s ligt. Kan iemand heel even proberen om daar in te loggen, b.v. via GOOGLE? Als dat ook niet lukt denk ik dat ze een storing hebben. Bij voorbaat veel dank!! Arnold.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Beste Be Dup: Bedankt voor het antwoord. Maar ik krijg nog steeds de melding van Windows,,de bewerking is afgebroken" . Ik dacht dat het aan hun server lag. Er zal dan iets fout zijn met mijn instellingen. Maar: Alle andere forums krijg ik er zonder problemen wèl op. Kan iemand het via Google eens proberen? Met veel dank! Arnold.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Goedenavond. Ik had nog een vraagje. Alles loopt als een trein, maar ,,shields up" voor computer testen krijg ik er niet op. Wil iemand een kort testje doen en kijken of het hen wel lukt, of dat misschien hun server overbelast is. Mijn dank! Arnold.:santaclaus:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even tussen komen, de oorspronkelijke post van Celebfin zijn we uit het oog verloren en we zijn gretig op arnold zijn post ingegaan vrees ik. Hier effe de puntjes op de i zetten. Gelieve geen twee vraag te posten in een reeds geopende post door iemand anders, anders wordt het hier een zooitje en verliezen we alles uit het oog, is al lastig genoeg zo om alles in't oog te houden. Reeds dank bij voorbaat.

Nu effe ingaan op de oorspronkelijke post van Celebfin , Ik ga nogmaals men vraag stellen. Welke versie van die Explorer heb je erop en welk service pack van windows xp heb je erop, geeft ook eens die update waar het om draaid effe door, waarschijnlijk begint deze met KBxxxx.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Alles loopt als een trein, maar ,,shields up" voor computer testen krijg ik er niet op.
Als je "Shields Up" van GRC bedoelt, die loopt als een trein.
hm, dat ga ik nu net niet downloaden, die site ziet er mij matig betrouwbaar uit, en is alleen maar nog spyware bij...
Dit is nattevingerwerk : Shields Up van GRC heeft geen enkele band met spyware en is een betrouwbaar testprogramma.
Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...