Ga naar inhoud

Geen bijlages kunnen versturen, proxy-instellingen


Aanbevolen berichten

Ik heb een tijd geleden een virus op mijn computer gekregen. Ik kon geen programma gebruiken en als ik internet opstartte ging deze automatisch naar een site waar ik een programma tegen malware kon aanschaffen.

Enkele dagen later kon ik de gewone programma's op mijn computer wel weer gebruiken, maar gaf mozilla aan dat de proxyinstellingen niet juist waren. Vervolgens ben ik zelf gaan zoeken en heb ik de porxyinstellingen zo kunnen wijzigen dat ik wel weer gewoon internet kan gebruiken, maar ik kan geen bijlages met een mail versturen. Ook kan ik geen MSN gebruiken. Wie weet raad?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Eerst controleren op malware.

Voer onderstaande uit, een expert zal je logje nakijken.

Download HijackThis.

Klik bij "HijackThis Downloads" op "Installer".

Bestand HijackThis.msi opslaan. Daarna kiezen voor "uitvoeren".

Hijackthis wordt nu op je PC geïnstalleerd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst.

Klik op de snelkoppeling om HijackThis te starten

Klik ofwel op "Do a systemscan and save a logfile", ofwel eerst op "Scan" en dan op "Savelog".

Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

Krijg je een melding ""For some reason your system denied writing to the Host file ....", klik dan gewoon door op de OK-toets.

Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “als administrator uitvoeren". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis of C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HiJackThis.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.