Ga naar inhoud

internetverbinding


 Delen

Aanbevolen berichten

geachte,

Sinds vorige week kan ik niet meer online.

Na het opstarten van mijn pc komt er een boodschap met geel driehoekje

Kan het bestand c:/users/olivier/appdata/local/temp/csrss.exe, dat in het register staat vermeld, niet laden of starten. Controleer of dit bestand bestaat op een computer of verwijder de verwijzing naar dit bestand uit het register.

Voor de rest kan ik dan alles doen op mn laptop behalve op internet.

Als ik pagina open komt op de webpagina kan niet worden weergegeven.

bij verbindingsproblemen vaststellen komt de boodschap : www.google.be is niet ingesteld voor het maken van een verginding met deze computer op poort www-service (http)

en nog dat het aan de dns server kan liggen ofzo.

Hopelijk kunnen jullie me helpen

alvast bedankt

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo oliviers,

download HijackThis op een andere pc, kies voor versie 2.0.4 executable...breng dit over op een usb-stick, zodat je HijackThis vanop de usb-stick kan uitvoeren op jouw pc.

Nadat je HijackThis op jouw pc hebt opgestart, klik je ofwel op "Do a systemscan and save a logfile", ofwel eerst op "Scan" en dan op "Savelog".

Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

Krijg je een melding ""For some reason your system denied writing to the Host file ....", klik dan gewoon door op de OK-toets.

Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “als administrator uitvoeren".

Na het plaatsen van je logje wordt dit door een expert (Kape of Kweezie Wabbit) nagekeken en begeleidt hij jou door het ganse proces.

Grtjs.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...