Ga naar inhoud

Asus

Lid
 • Aantal items

  22.090
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Asus

 1. Het plaatsen van een afbeelding kan één en ander verduidelijken zubrrr
 2. En hoe weet jij dat de door jou gedownloade versie slechts 14 dagen geldig is ?
 3. Werd hier reeds door grijzegeus (en dus niet "gijzzegeus") geupload als een .jpg bestand.
 4. Hoi Bas013, welkom op PC-Helpforum.be. Je topic werd verplaatst naar Bestrijding malware & virussen, zo blijft het forum overzichtelijk. Na de analyse van je logje door een malware-expert krijg je persoonlijke begeleiding en instructies.
 5. Het valt op dat je je vraag op meerdere fora post, lees er even onze forumregels op na om te weten waarom we op PCH geen voorstander zijn van het gelijktijdig posten van vragen op meerdere fora. Nu is het uiteraard onze grootste bezorgdheid dat jij zo snel mogelijk tot een oplossing komt, daarom gaat dit topic "on hold" zodat jij je ten volle kan concentreren op de vragen / tips op het andere forum. Succes !
 6. Prima, dan lezen we het vervolg hier wel.
 7. Zo is dat, je harde schijf dient vervangen te worden ... dit werd reeds gemeld in bericht #8.
 8. Hoi ilse1970, welkom op PC-Helpforum.be. Je topic werd verplaatst naar Bestrijding malware & virussen, zo blijft het forum overzichtelijk. Kan je het onderstaande uitvoeren en het gevraagde logje hier in je topic posten ? Download RSIT van de onderstaande locaties en sla deze op het bureaublad op. Hoe je controleert of je met een 32- of 64-bitversie van Windows werkt kan je hier bekijken. RSIT 32 bit (RSIT.exe) RSIT 64 bit (RSITx64.exe) Dubbelklik op RSIT.exe om de tool te starten. Gebruikers van Windows Vista en later dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Vervolgens wordt de "Disclaimer of warranty" getoond, klik vervolgens op "Continue" Wanneer de tool gereed is worden er twee kladblok bestanden geopend genaamd "Log.txt" en "Info.txt" . RSIT Logbestanden plaatsen Voeg het logbestand met de naam "Log.txt" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden in de map ""C:\\rsit") Het logbestand met de naam "Info.txt" wat geminimaliseerd is hoeft u niet te plaatsen. (Dit logbestand wordt enkel de eerst keer bij het uitvoeren aangemaakt). Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier. De handleiding voor het gebruik van RSIT kan je HIER bekijken en we hebben ook nog een .
 9. Uiteraard kunnen en willen we je helpen maar bij elk voorgelegd probleem heb je als hulpverlener ook voldoende info nodig, zeker als er meerdere mogelijke oorzaken voor hetzelfde probleem zijn.
 10. Je dropte je vraag bij Windows Vista ... je topic werd verplaatst naar Andere software, zo blijft het forum overzichtelijk. Welke versie van iTunes wil je momenteel installeren en welke taal gebruikt die ? Probeer je je andere topic ook op te volgen ?
 11. Met welke Windowsversie staat er op die PC en welk antivirusprogramma gebruik je erop ? Je hebt hier nog een topic lopen waarin twee collega's nu bijna 14 dagen op een reactie van je wachten.
 12. Geen probleem hoor Ebonny. Ik weet niet over hoeveel mappen het gaat, maar je kan ze ook perfect manueel kopiëren (rechtsklik op de map, dan kies je voor Kopiëren) en plakken ... zo doe ik het zelf. Er is ook nog FreeFileSync.
 13. Bedankt voor de aanvulling, dan kan de info van collega Dasle mogelijk een oplossing bieden.
 14. Java: Amazon Assistant en Amazon Smart Search ... hier dienen 3 vinkjes weggehaald te worden voor je op Next klikt:
 15. Geen systeemherstel, dan heb je nog twee mogelijkheden: - je installeert de printer opnieuw - je wacht tot er iemand passeert die dezelfde printer heeft en die je kan begeleiden doorheen de menu's. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een systeemherstel, dan naar het opnieuw installeren ... wachten tot hier iemand passeert met dezelfde printer lijkt me zowat hetzelfde als EuroMillions winnen.
 16. Keer eens, door het terugzetten van een herstelpunt, terug naar een tijdstip van normale werking ... lost dat je probleem op ?
 17. Van belangrijke bestanden heb je normaliter reeds een kopie op verschillende externe geheugendragers opgeslagen ... heb je zo'n kopieën nog niet, dan is het nu écht wel het moment om in actie te schieten. Check eens eventjes je aankoopfactuur, je wettelijke garantie bedraagt twee jaar.
 18. Hoi Etiennedw, welkom op PC-Helpforum.be. Met welke Windowsversie werk je ?
 19. Het valt op dat je je vraag op meerdere fora post, lees er even onze forumregels op na om te weten waarom we op PCH geen voorstander zijn van het gelijktijdig posten van vragen op meerdere fora. Nu is het uiteraard onze grootste bezorgdheid dat jij zo snel mogelijk tot een oplossing komt, daarom gaat dit topic "on hold" zodat jij je ten volle kan concentreren op de vragen / tips op het andere forum. Succes !
 20. CrystalDiskInfo geeft een waarschuwing voor de staat van je harde schijf, deze is aan vervanging toe. Het is onmogelijk te voorspellen hoe lang deze harde schijf het nog gaat volhouden, stel dus zeker ook al meteen het materiaal dat belangrijk voor je is veilig op een externe geheugendrager en doe het nodige om je harde schijf op korte termijn te laten vervangen: afgaande op de leeftijden van de hardware is deze laptop mogelijk nog in garantie ... in dat geval dient het vervangen van de harde schijf uiteraard gratis te gebeuren.
 21. Medion biedt voor jouw PC de driver voor de USB WiFi adapter aan en dat doen ze enkel wanneer deze wordt meegeleverd. Als je hierover geen vragen meer hebt, mag je dit topic afsluiten door een klik op de knop "Modereer onderwerp" -> Sluiten ... zo blijft het forum voor iedereen overzichtelijk.
 22. Download CrystalDiskInfo naar het bureaublad (het downloaden begint automatisch een vijftal seconden nadat je op de link hebt geklikt !! ). Dubbelklik op CrystalDiskInfoPortable_x.x.0.paf.exe en klik vervolgens op OK. Kies Nederlands en klik vervolgens op OK, nu wordt het programma uitgepakt in een nieuwe map op je bureaublad. Plaats nu een vinkje bij de optie CrystalDiskInfo Portable starten en klik op Voltooien. Of open de aangemaakte map en klik met de rechtermuisknop op CrystalDiskInfoPortable.exe en kies voor Als administrator uitvoeren. Wanneer het programma geopend is, zal het gegevens van je harde schijf tonen. Let op: Vergroot het venster zodat alle informatie goed zichtbaar is. Wat is het resultaat van deze test? ... maak er met het knipprogramma een afbeelding van, die kan je dan in je volgend bericht hier in je topic plaatsen. Aanvullende info over CrystalDiskInfo kan je bekijken in deze video.
 23. Kan je het onderstaande uitvoeren en de gevraagde link (GEEN tekstbestand dus ! ...) hier in je topic posten ? Download en installeer Speccy. Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. Meer info over deze procedure lees je HIER.
 24. Bij dit type PC's leverde Medion standaard een USB WiFi adapter mee van het merk Edimax, type EW-7811GLN ... deze adapter ziet eruit zoals op de foto hieronder: Kreeg je die EW-7811GLN mee van de verkoper ?
 25. Het probleem met de temperaturen werd aangepakt, dan rest je nog het vervangen van de brakke harde schijf.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...