Ga naar inhoud

harde schijven worden niet herkend win 7 hom premium 64bit


 Delen

Aanbevolen berichten

Beste,

Na lang rondzoeken op allerei forums (en met lang bedoel ik echt lang). Zal ik hier eens mijn probleem uit handen doen .

Ik heb een nieuwe instalatie van win7 home premium de 64 bit versie gedaan na het constant uitvallen van mijn pc, echter heb ik er achter gekomen dat mijn instalatie niet het probleem was van het uitvallen . de koeler van mijn graka was kapot waardoor hij te heet werd dit heb ik nu hersteld en de pc werkt terug prima .

nu wil ik mijn bestanden terug gaan halen die heb ik op een externe hardeschijf staan en ook op een 2 de schijf in mijn pc . in het begin kon ik de partitie waar mijn betsanden op staan nergens terug vinden in schijfbeheer stond ze gearceerd en kon stationletter toewijzen nog initialiseren . toen heb ik met partition wizard en data recovery van mini tool deze partitie terug werkend gekregen .

Maar nu komt het ik heb op 2 externe harde schijven (in totaal 2 tb elk 1tb) waar al min bestanden en facturen van mijn vorige boekjaren op staan alsook een hoop films en foto's deze zijn niet zo belangerijk de gegevens van mijn zaak daarintegen .

Ik heb al vanalles geprobreerd partition wizard vind geen 1 terug in schijfbeheer vind ik ze terug maar ze staat onbekend en kan er verder niets mee . in aparaatbeheer vind ik ook geen foutmelding alsook in het logboek .hopelijk kunnen jullie me verder helpen .

mijn laatste idee dat ik had is dat het mss de usb controllers zijn die niet naar behoren zijn geinstaleerd ?

Nog een printscrn van schijfbeheer :

Met vriendelijke groeten Maikel Cnockaert

post-26210-1417704397,8009_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...