Ga naar inhoud

slaapstand na opstarten pc


Gast hibri
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo luitjes nieuw op dit forum en meteen een vraag. Dochter heeft via draadloos HP toetsenbord EG 614AA de PC in slaapstand gezet.

Na een tijd de pc opgestart maar lukt niet. Hij start op en komt in scherm met veilige modus enz . Klik je dan door dan zie je windows xp scherm voorbij komen en meteen daarna gaat hij in slaapstand. Weet niet hoe ik hieruit moet komen. Enige suggesties??

bedankt Hibri

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hebt u al de stekker er eens uit getrokken van de stroom op de pc ? Indien niet doe dit eens eerst want dan zijn we temiste al zeker ervan dat de pc volledig uit is. Indien het een Laptop betreft de batterij eens eruit halen en natuurlijk ook de powersupply. Dan moet u het nogeens proberen. Draadloos keyboard er ook eens vanaf nemen en de reciever op een andere usb poort steken. Graag seintje hoe dit liep en anders zoeken we verder.

Link naar reactie
Delen op andere sites


hallo daar ben ik weer. Heb alles gedaan wat je voorstelde maar vandaag weer alles aangesloten. Batterij van toetsenbord vervangen en alles opgestart. Probleem blijft bestaan bij opstart windowscherm gooit hij hem na 3 of 4 balkjes in de slaapstand.

Verdere suggesties??

thanks Hibir

Link naar reactie
Delen op andere sites


wel al gedaan bart. Bedankt voor de tip. Hij geeft nog steeds hetzelfde aan maar tevens na gedeelte opstart valt hij uit en geeft aan geen ingangssignaal. Andere tip?

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...