Ga naar inhoud

4 smalle rode schaduw lijnen.


HenkL
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik heb een probleem met mijn HP pavilion DV7-2170ED laptop. Als ik opstart wordt het scherm eerst groenig met een aantal verticale groenen lijnen. Na het opstarten van Windows zie ik op het bureaublad kleur schitteringen. Als ik een applicatie open dan komen er aan de rechterzijde van tekst, figuren en de cursor 4 smalle rode lijnen. Op een externe monitor is dit probleem niet aanwezig en als ik een scherm print maak dan is het probleem ook niet te zien. Het probleem is plotseling ontstaan zonder dat de laptop verplaatst werd of door stoten of iets dergelijks. De grafische adapter is een ATI Mobility Radeon HD 4530. Hiervan heb ik de laatste driver geïnstalleerd.

Heeft iemand een idee wat de oorzaak kan zijn?

Bij voorbaat dank,

Henk.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hoi HenkL,

welkom op PCH... ;-)

Blijkbaar heb je reeds een upgrade van de driver van je grafische kaart gedaan en heeft deze handeling het probleem niet kunnen verhelpen?...:hmmmm:

Je kan proberen om opnieuw een oudere versie van de driver te downloaden en te installeren...als dat het probleem niet oplost lijkt me de oorzaak in het scherm zelf te zitten, zie ook deze (klik er op) info van HP zelf...de test met de externe monitor bevestigt dat idee.

Mogelijk is je laptop nog in garantie ?...

Grtjs.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...