Ga naar inhoud

nieuwe DLH adapter - kan BIOS niet meer updaten


Gast Goofer
 Delen

Aanbevolen berichten

Allen,

Mijn originele adapter heeft het begeven dus ik schaf me een nieuwe aan, een DHL 19V adapter. Om de een of andere reden wordt deze niet herkend door mijn laptop waardoor dat ie denkt dat hij steeds in battery mode is. Hierdoor kan ik dan weer geen BIOS update meer verrichten, om mijn fan probleem proberen te verhelpen (reeds meerder keren met perslucht uitgeblazen).

Wat doe ik hieraan??? Ik vind nergens drivers van die adapter of dergelijke.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Indien het om een nieuw aangekochte adapter gaat zou ik dit probleem melden aan de verkoper en hem tevens vragen welke oplossing hij heeft voor je probleem...mogelijk gaat ie voorstellen om je adapter terug te nemen en je geld terug op je rekening storten.

Dit zou de beste oplossing zijn, zo kan je vermijden dat goedkoop duurkoop wordt.

Gebruik altijd originele onderdelen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Hallo Goofer,

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen…:top:

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.