Ga naar inhoud

Etiketten samenvoegen Word 2007 werkt niet zoals het moet


Gijsbertje

Aanbevolen berichten

Beste Clarkie en MSHelpt: ik heb Office totaal verwijderd, met hulp van de removaltool (best een tijdvragend karweitje) en ik heb de genoemde fix-it's ook uitgevoerd. Helaas zonder enig resultaat. Ik kan alleen nog betaalde ondersteuning (à 72 euro) krijgen voor mijn 2 jaar geleden aangeschaft Office 2007 pakket (net voor uitkomen van 2010) en dat is me te gortig. Ik ben er wel een beetje bedroefd van, maar je kan niet alles hebben in het leven. Wel bedankt voor het meedenken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Is dit probleem ook actief bij een nieuwe gebruiker? Mogelijk lost het maken van een nieuw gebruikersprofiel dit probleem op.

Welke versie van Office 2007 wordt er gebruikt? Wij kunnen je een downloadversie aanbieden van Office 2007 die je kunt activeren met de sleutel die je in bezit hebt. Mogelijk gaat er iets mis bij de installatie van Office.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 maanden later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.