Ga naar inhoud

apparaat is gestopt omdat er problemen zijn gerapporteerd(Code 43)


notpboy

Aanbevolen berichten

Geachte,

Ik heb sinds enkele dagen een raar probleem,als ik de laptop uit standby haal,heb ik geen verbinding met het net,moet dan handmatig verbinding gaan maken.Heb dan eens gaan zien bij apparaatbeheer,netwerkadaptors,en bij m'n Microsoft Virtual Miniport adaptor staat er een geel uitroepteken in het logotje.Bij algemeen zie ik dat er te lezen staat,Dit apparaat is gestopt omdat er problemen zijn gerapporteerd. (Code 43)

Hoe kan ik dit oplossen

ps,alles staat ingeven,dat de computer het apparaat uit standy mag halen,is dit goed?

Heb ook gescand op maleware,maar was okee

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zijn deze problemen er ook bij uitgeschakelde slaapstand ?...

Schakel de slaapstand (tijdelijk?...) uit.

Meestal is het oplossen van problemen ivm de slaapstand een vrij lange zoektocht, terwijl het een (vind ik) vrij onzinnige functie is...als ik weet dat ik mijn laptop de eerstkomende 2u niet ga gebruiken sluit ik hem volledig af, of laat ik hem eenvoudigweg aan staan.

dat de computer het apparaat uit standy mag halen,is dit goed?

Dit dient uitgevinkt te zijn...alsook (en deze is belangrijk) : de computer mag dit apparaat uitschakelen om energie te sparen, deze dient dus eveneens uitgevinkt te zijn.

aangepast door Asus
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.