Ga naar inhoud

Aansluiting PC naar TV lukt niet.


redgytje
 Delen

Aanbevolen berichten

Hopelijk zit ik in de juiste rubriek om mijn vraag te stellen?

Beste forum gebruikers,

Ik had graag mijn pc Toshiba L 350 pc met een VAGaansluiting aangesloten op mijn TV toestel Samsun type LE40 D 503 met een HDMIaansluiting. Gezien de aansluitingen niet overeenkomen heb ik een blokjemet DVI connectie moeten tussenplaatsen.

Na het aansluiten blijkt nu dat ik geen beeld krijg vanafmijn pc. Is er soms iemand die een leekzou kunnen uitlegen hoe dat eventueel moet.

Ik heb dus de aansluiting gemaakt en op de TV ( zie hier boven)heb vervolgens de connectie aangeduid opde TV ( via source, wat zou moeten zijnvolgens de handleiding DV 1) dan heb ik op mijn PC de verbinding ingesteld “verbinding met extern bureaublad” en heteinge dat ik verkreeg was een zwart beeld p TV i.p.v. mijn bureaublad.

Moet ik nog meer instellen of wat heb ik verkeerd gedaan?

Dank voor de hulp bij voorbaat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Dag redgytje,

Is het gelukt om het beeld van je PC op TV te krijgen?

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen…:top:

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.