Ga naar inhoud

Pagina's laden wel nog in Internet Explorer, maar niet meer in Firefox?


Jill
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

Ik zit sinds vandaag met een probleem: Internetsites (9 van de 10) openen niet meer goed in m'n firefox-browser. De sites openen wel in Internet Explorer, maar ik prefereer toch weer Firefox in de toekomst : )

Sites als Facebook, 9292 enz, worden in principe wel geopend, maar zonder opmaak. Ook na lang op laten staan van die sites, krijgt Firefox het niet geregeld... Heel irritant.

Hoe komt dit? En wat kan ik er aan doen?

Heb al flink zitten Googelen, maar zonder resultaat.

Ik hoop dat jullie mij helpen kunnen!

Groetjes Jill

Link naar reactie
Delen op andere sites

Probeer dit eens te doen of het beter helpt:

Download CCleaner

Klik op “Download Latest Version” en dan start de download van CCleaner automatisch en gratis op.

Installeer het en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en 'Schoonmaken'. Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft. Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”. Sluit hierna CCleaner terug af.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.