Ga naar inhoud

Iphone 4 geen WiFi-verbinding met thuisnetwerk


lepieto

Aanbevolen berichten

Sinds 1 week een Iphone4 gekocht bij T-Mobile maar via Wi-fi lukt het me niet om verbinding te maken met ons thuis-netwerk. De Iphone zoekt via WiFi, maar ik krijg geen verbinding na het intypen van het juiste wachtwoord.

Ik heb een multimedia modem DV-2020 van Tele 2 (=router) via ADSL-lijn.

Ik heb mijn 1e laptop rechtstreeks met kabel aangesloten op het modem op LAN-ingang (dan is de data-overdracht sneller) en een andere tweede laptop is wireless verbonden (in een LAN). Dit functioneert nog steeds allemaal zonder problemen. In het configuratiescherm van mijn 1e laptop (Windows 7), staat bij netwerkinstellingen onder internetverbinding: draadloze netwerkverbinding uit, LAN-verbinding ingesteld.

Als ik de Iphone4, Wi-Fi instel en verbinding vraag, krijg ik wel het netwerk te zien, maar krijg met wachtwoord geen resultaat. Wie kan me helpen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb zelf geen Iphone en dus kan ik niet echt goed oordelen.

Maar ik zou eens kijken in de router of het WPA2 ondersteund en tenminste instellen.

Indien je oude laptop of zo hebt dan kan je ook kiezen voor mixed of G + N of zo.

Je gelooft het niet, maar .... de Iphone4 heeft WiFi-verbinding met ons thuisnetwerk.

Het modem hebben we uitgezet en minstens 1 minuut gewacht, want dan start het modem weer met de nieuwste update-gegevens van Tele2. De router werd toen automatisch helemaal gereset en kon alleen geopend worden met de standaard usernaam- en wachtwoord.

Daarna hebben we de WiFi-verbinding van de Iphone, na invoeren van het wachtwoord, gestart en kregen we toen (wel ff wachten ...) verbinding. Het geheel is tot slot weer opnieuw beveiligd.

Het heeft dus aan het modem gelegen. Poeh ..... schijnbaar was het modem de tijdelijke boosdoener !

Misschien hebben andere gebruikers hier voordeel aan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.