Ga naar inhoud

Problemen radeon Videokaart, ernstig


Joranl

Aanbevolen berichten

Ik heb twee weken geleden een erg mooie maar dure laptop besteld namelijk de alienware m17x, hierbij heb ik ook de GDDR5 AMD® Radeon™ HD 6990M bij genomen. Na een aantal fouten met filmpjes kijken en spellen die niet meer opstarten heb ik windows eraf gegooid en opnieuw gedownload. Nadat ik alle schijfjes die ik erbij heb gekregen had geinstalleerd merkte ik dat het spel wat ikw il spelen de zelfde fout maakt, als het spel wil beginnen met laden krijg ik een blauw scherm te zien en geburd er niks. als ik bij mijn apparaatbeheer ga kijken zie ik dan ook geen radeon HD 699M staan, alleen de intel hd family (dit is niet de gewenste videokaart aangezien deze weinig performance heeft). Ik ben erg ongelukkig momenteel want ik het idee heb dat hij kapot kan zijn.

Graag snel reactie terug en hoop dat iemand dit probleem kan verhelpen

gr, joranl

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Hallo Joranl,

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen…:top:

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.