Ga naar inhoud

Lenovo G565


Nath

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal.

Ik heb een vrij onbekend merk laptop lenovo G565, waar ik nu een probleem mee heb.

Ik zat aan tafel en ik liep weg van mijn laptop, hij was aan de lader dus hij ging niet in de slaapstand. Ik kwam terug en mijn muis kon niet meer bewegen. Aantal keren geprobeerd maar nee deed het niet. Ik probeerde control alt delete, deed het ook niet. Al vrij snel besloot ik om hem op nieuw op te starten door middel van de aan/uit knop in te drukken. Hij ging uit, ook wel weer aan maar ik blijf hangen bij een zwart scherm.

1 keer kwam die verder, dan zag je het lenovo logo maar ook daar bleef die hangen. Ik heb hem weer uit gedaan door middel van de aan/uit knop. En weer geprobeerd aan te doen. Waarna ik weer bleef hangen bij een zwart scherm.

Ik heb de accu er een aantal keren uitgehaald maar ik blijf hetzelfde houden.

Er zitten vier lampjes bij de touchpad. De aan/uit, de batterij, de verbinding en de harde schijf denk ik.

Alleen de eerste 2 branden, de accu is gewoon vol en hij schijnt gewoon aan te zijn, hoewel het scherm gewoon zwart is alsof hij uit is en niet lichter zwart.

Ik heb op internet gezocht, en daar kwam ik tegen iets met een zaklamp om te kijken of de lamp niet kapot is maar ook dat is het niet.

Ik weet zelf ook niet erg veel van computers.

Wie kan mij misschien helpen?

Ik zou het erg waarderen.

Groetjes Nathalie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee kom ik niet in, hij blijft zwart.

Zou het iets te maken kunnen hebben met de videokaart? Daar las ik een aantal dingen over op internet. Maar ik snap er gewoon niets van hoe kan hij nou vastlopen en vervolgens niets meer doen.

Bedankt voor je reactie!

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.