Ga naar inhoud

terugverzenden e-mails


jopke
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo iedereen,een buurvrouw zegt dat er reeds verschillende mensen zijn die zeggen dat ze hun e-mails die ze naar haar versturen terugkrijgen.Mijn buurvrouw opent gewoon de e-mail met telenetwebmail en verwijdert ze dan,maar ze zouden dan ook terugkomen bij de verzenders.Hoe kan dat?

Dank bij voorbaat voor de hulp

Link naar reactie
Delen op andere sites

het is opgelost.De mails werden van webmail doorgestuurd naar haar hotmailadres (dat ze nooit gebruikt) en daar liep iets mis.De verzenders kregen hun mails terug langs haar hotmailadres.Ik heb die instelling in haar webmail verandert (dus niet meer laten doorsturen naar het hotmailadres)en het is in orde nu.

Groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Fijn dat te lezen, bedankt ook voor het plaatsen van de verdere toelichting.

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen…:top:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.