Ga naar inhoud

Bepaalde websites laden niet, probleem met router?


Spacebox
 Delen

Aanbevolen berichten

Beste allemaal,

Sinds vanochtend willen een aantal websites niet meer laden. Voorheen ging dit zonder problemen. Daarbij zitten ook websites als hotmail en de website waarop ik mijn roosters voor school kan bekijken. Erg hinderlijk dus. Ik kan wel zoekopdrachten uitvoeren met google en inloggen op facebook. Maar als ik dan een link wil laden lukt dat niet. Ik krijg dan de bekende pagina te zien: kan de internetpagina niet laden.. enz enz enz.

Ik schrijf dit bericht vanaf mijn latop via het netwerk van mijn hoge school. Het ligt hem dus niet aan mijn laptop. Verder heb ik verschillende browsers geprobeerd. Allemaal met het zelfde resultaat.

Ik gebruik windows 7 (64 bits)

Virusbeveiliging: AGV i-net security 2012. Met licentie

Ik woon in een complex met studentenhuizen. ''De internetverbinding komt uit de muur''. Voorheen had ik een kabel lopen vanaf de aansluiting naar m'n pc. Omdat ik slecht 3g ontvangst had in m'n kamer heb ik een wireless router aangeschaft. Zodat ik op m'n telefoon sneller internet had. Het gaat om deze router : Eminent Wireless N Router EM4542 - 2 anntenne's - Eminent.

Zowel met de kabel als met de router lukt het niet om de bewuste websites te laden

Ik heb het idee dat er ergens een instelling verkeert staat. Ik kan er maar niet achter komen waar. Hebben Jullie suggesties? Of is er misscien toch wat anders aan de hand.

Alvast bedankt en met vriendelijke groet,

Thomas

aangepast door Spacebox
Link naar reactie
Delen op andere sites

Misschien wordt door AVG geblokkeerd.

We zullen eerst eens nagaan of malware of virussen de oorzaak zijn van je probleem.

1. Download HijackThis. (klik er op)

Klik op HijackThis.msi en de download start automatisch na 5 seconden.

Bestand HijackThis.msi opslaan. Daarna kiezen voor "uitvoeren".

Hijackthis wordt nu op je PC geïnstalleerd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst.

Als je geen netwerkverbinding meer hebt, kan je de download doen met een andere pc en het bestand met een usb stick overbrengen

Als je enkel nog in veilige modus kan werken, moet je de executable (HijackThis.exe) downloaden.

Sla deze op in een nieuwe map op de C schijf (bvb C:\hijackthis) en start hijackthis dan vanaf deze map.

De logjes kan je dan ook in die map terugvinden.


2. Klik op de snelkoppeling om HijackThis te starten. (lees eerst de rode tekst hieronder!)

Klik ofwel op "Do a systemscan and save a logfile", ofwel eerst op "Scan" en dan op "Savelog".

Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

Krijg je een melding ""For some reason your system denied writing to the Host file ....", klik dan gewoon door op de OK-toets.

Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “als administrator uitvoeren". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis of C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HiJackThis. (Bekijk hier de afbeelding ---> Klik hier)


3. Na het plaatsen van je logje wordt dit door een expert (Kape of Kweezie Wabbit) nagekeken en begeleidt hij jou verder door het ganse proces.

Tip!

Wil je in woord en beeld weten hoe je een logje met HijackThis maakt en plaatst op het forum, klik dan HIER.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.