Ga naar inhoud

PC


Aanbevolen berichten

Heb toch het één en ander aangepast:

Samsung 830 64GB SSD als opslagschijf, razendsnel en betrouwbaar. Verder heb ik de voeding vervangen in de AX850, deze presteert algemeen beter dan de XFX en is trouwens stiller. Verder de koeler vervangen naar een Dark Rock Pro, omdat dit een heel goede luchtkoeler is, stukken beter dan de vorige. En ten slotte ook de videokaart een upgrade gegeven naar de allernieuwste GTX 680.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

eVGA is een merk en partner van NVIDIA. Deze eVGA kaart is gebaseerd op de oorspronkelijke kaart van NVIDIA. eVGA is helemaal geen goedkoop merk, het wordt vaak gezien als het topmerk van NVIDIA. Je gaat die verandering van koeler + voeding zeker kunnen merken. Voor dit systeem zou een 750W al volstaan. Echter als je later een tweede GTX 680 zou willen bijsteken, is het beter om nu al voor een 850W model te kiezen. Ook zal het 850W model efficiënter werken dan het 750W model.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.