Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.Log in om dit te volgen  
mani88

Opnemen via DVD

  Aanbevolen berichten

  Vraag/probleem 1:

  Ik heb volgende DVD-recorder: Hitachi DV-DS81E (met harde schijf).

  Het probleem is dat als ik een programma van mijn harde schijf op DVD wil branden, dat ik dan heel het programma moet laten afspelen.

  Als ik dus bijvoorbeeld een film van 2u van mijn harde schijf op DVD wil zetten (= "Dubbing"), dan duurt dit 2u..

  Weet niemand een manier waarop dit sneller kan?

  Vraag/probleem 2:

  Met diezelfde DVD-speler heb ik nu ook nog een ander probleem... Ik kan mijn programma's niet meer op DVD branden.. Telkens wanneer ik op "Dubbing" klik, start het branden wel maar na een tijdje (meestal tussen 10% en 20%) blokkeert de DVD-recorder.. Hij blijft dan een tijdje hangen en geeft vervolgens volgende foutmelding: "Opname mislukt. Schrijffout".

  Kan iemand mij met dit probleem verder helpen?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Hoe oud is die dvd-recorder?

  1. Mijn zus heeft dat ook. Ik dacht dat dat normaal was.

  2. Gebruik je wel de juiste soort DVD? Voor dergelijke recorders maakt het wel uit of je +R of -R gebruikt.

  Als je wel de juiste DVD gebruikt, zou ik dit toch eens voorleggen aan de verkoper.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.