Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Dag a22. Welkom bij PCH!

Wat is de EXACTE foutmelding?

Heb je hetvolgende al geprobeerd:

- rechtsklik op setup.exe en kies Eigenschappen. Ga naar het tabje Compatibiliteit en zet een vinkje voor "Dit programma uitvoeren in compatibliteitsmodus voor" en kies "Vorige versie van Windows", of kies een Windows-versie uit de lijst. Als het niet lukt, probeer je een andere uit de lijst. Lukt het nu?

- Wat is het exacte merk en model van de webcam, zodat we kunnen opzoeken of deze compatibel is met Windows Vista of bijvoorbeeld enkel werkt in Windows 7?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oké bedankt. Heb je dit geprobeerd:

rechtsklik op setup.exe en kies Eigenschappen. Ga naar het tabje Compatibiliteit en zet een vinkje voor "Dit programma uitvoeren in compatibliteitsmodus voor" en kies "Vorige versie van Windows", of kies een Windows-versie uit de lijst. Als het niet lukt, probeer je een andere uit de lijst. Lukt het nu?

Kijk op de doos van de webcam en noteer het merk(naam) en model van de webcam, zodat we kunnen opzoeken of jouw webcam compatibel is met jouw Windows-versie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.