Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
selimboy9

internet bij opstart uit.

  Aanbevolen berichten

  Hallo,

  Ik ben in bezit van een asus laptop die een klein probleempje heeft. Telkens als ik laptop aandoe is dat lampje van draadloos internet uit, en moet dat telkens aanzetten met fn+f2. Dit is nogal irritant. Ik hoop dat iemand mij een oplossing kan bieden!

  met vriendelijke groet, Salim

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Kan je de volledige type-aanduiding van de laptop vermelden (zie onderzijde laptop of originele verpakking of factuur), alsook de geïnstalleerde Windows-versie ?...

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.