Ga naar inhoud

Aanschaf tablet pc voor koerier..


 Delen

Aanbevolen berichten

Omdat ik niet veel af weet van tablets hoop ik dat jullie me kunnen helpen,

ik wil namelijk geen ondoordachte aankoop doen waar ik later spijt van krijg..

Het is gewoon belangrijk dat ie doet wat ie moet met een duidelijk leesbaar scherm, redelijk wat batterijvermogen en oplaadbaar in wagen..

Door mijn job als koerier ben ik dagelijks bezig met opzoeken van straten, huisnummers en bedrijven.

Mijn stratenboek van uitgeverij De Rouck is een uitgave van 2006 en wordt niet meer herdrukt door de komst van gps toestellen, veel nieuwe wegen zijn dus onvindbaar in mijn boek..

Gps creëert geen duidelijke overzicht van de regio waardoor de kans bestaat dat ik een latere bestemming op 1 straat na gewoon voorbijrijd. Niet gunstig in mijn geval..

Ik zoek dus een tablet die me de kans geeft snel bestemmingen op te zoeken, liefst met behulp van google maps (of een evenwaardig alternatief) want deze zijn zeer grondig gedetailleerd. Een internet verbinding zou handig zijn maar is geen vereiste zolang ik maar m’n gedetailleerd grondplan met zoekfunctie offline bij me heb, wat ook bladeren in het boek overbodig maakt. Op die manier ben ik niet meer genoodzaakt te bellen naar het depot om me bij te staan, wat tevens leidt tot een betere productiviteit voor zowel mijn collega’s als mezelf.

Ik vroeg me ook nog af of het mogelijk is om zonder internetverbinding gps-functie te gebruiken? Dan enkel om m’n positie op de kaart weer te geven.

Alvast bedankt voor jullie hulp.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Aangezien je ook kaarten offline wilt bekijken, valt de keuzemogelijkheid voor de iPad al weg, want kaarten offline bekijken is enkel mogelijk met Android systemen.

Gelukkig zijn er ook heel wat kwalitatieve Android tablets op de markt. Meer bepaald de ASUS Transformer reeks maakt een enorm sterke indruk. Wat is je budget precies?

TF300T: Budgetvriendelijk, maar nog steeds indrukwekkende prestaties - ongeveer 400 euro.

Transformer Prime: De 'middenklasser', beter leesbaar in zonlicht. - ongeveer 600 euro (Zorg er wel voor dat je een externe GPS-ontvanger erbij neemt/krijgt, want met de interne GPS van de Prime zijn heel wat problemen)

Er is nog een duurder Transformer model verkrijgbaar - de Infinity - die beschikt over een beter scherm. (hogere resolutie). Maar de prijsverhoging is het in dit geval niet waard.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...