Ga naar inhoud

skydrive


 Delen

Aanbevolen berichten

hallo ik had een vraagje ik heb laatst een foto opgestuurd met een helle bericht

maar steeds als ik een foto uploade kwam er ook te staan tot waneer de foto beschikbaar is in skydrive

maar is het dan ook beschikbaar voor iedereen om het te zien of aleen de persoon voor de mail is bestemd

dit is de melding wat ik krijg Dit album bevat 1 foto en blijft beschikbaar op SkyDrive tot als dat zo is

kan ik het dan veranderen zo dat het aleen voor mij zelf beschikbaar is om het te kunnen in zien?.

Link naar reactie
Delen op andere sites



Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...