Ga naar inhoud

Start niet op


Aanbevolen berichten

Hoi hoi

Sinds ik maandag jl terug ben van vac.start google chrome op met de volgende tekst:

Uw profiel kan niet correct worden geopend.Sommige functies zijn wellicht niet beschikbaar.Controleer of het profiel bestaat en of U beschikt over lees- en schrijfrechten voor de inhoud van het profiel.

?????Héh?? als ik dat venster wegklik start hij op.

mvg Lambert

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dag Lambert,

Als uw gebruikersprofiel voor de browser is beschadigd, kunt u een nieuw gebruikersprofiel maken om het beschadigde profiel te vervangen:

  1. Sluit Google Chrome helemaal af.
  2. Ga naar menu 'Start' > Uitvoeren.
  3. Geef een van de volgende directory's op in het tekstveld en druk op OK.
    • Windows XP: %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\

[*]Ga naar de map 'Default' in het directoryvenster dat wordt geopend en wijzig de naam van deze map in 'Backup default'.

[*]Probeer Google Chrome opnieuw te openen. Er wordt automatisch een nieuwe map 'Default' gemaakt wanneer u de browser gaat gebruiken.

Desgewenst kunt u de gegevens van het oude gebruikersprofiel overzetten naar het nieuwe profiel. Dit wordt echter niet aangeraden, aangezien een deel van het oude profiel beschadigd is. Daarom kunt u de oude bladwijzers beter overzetten door het bestand 'Bookmarks.bak' in de map 'Backup default' te kopiëren naar de nieuwe map 'Default'. Zodra het bestand is verplaatst, verandert u de naam van het bestand 'Bookmarks.bak' in 'Bladwijzers' om de migratie te voltooien.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.