Ga naar inhoud

Jion

Lid
 • Aantal items

  4.547
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Jion

 • Titel
  Ervaren Lid
 • Verjaardag 8 december

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  Geen Info

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 7 Home Premium (x64)
 • Monitor
  17.3" HD+ LED LCD
 • Moederbord
  VA70_HC (U3E1)
 • Processor
  Intel B970 @ 2.30GHz
 • Geheugen
  6,00 GB Dual-Kanaal DDR3 @ 665MHz
 • Grafische Kaart
  Intel HD Graphics
 • Harde Schijf
  466GB Seagate ST9500325AS (SATA)
 • Geluidskaart
  Realtek High Definition Audio

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

962 profielweergaven
 1. Dat haalt dus niet veel uit, integendeel. Verwijder die oude Skype dan maar en zet er de nieuwe terug op. Voer ook onderstaande eens uit om een overzicht te krijgen van jouw systeem: Download en installeer Speccy. Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je d
 2. Hmmm inderdaad. Het lijkt erop dat de oudere versies daar offline gehaald zijn. Hier heb je de download voor Skype 6.3. Probeer deze eens.
 3. Skype staat ervoor bekent om soms problemen te geven in combinatie met Windows 7. Wat vaak als oplossing kan dienen, is (tijdelijk) een oudere versie van Skype gebruiken. Verwijder hiervoor Skype terug van je computer. Kuis hierna je computer eens op met Ccleaner: Ga nu naar DEZE site. Download en installeer een oudere versie van toen je nog geen problemen met je geluid ondervond.
 4. Dag Tonnn, Er zijn geen onregelmatigheden (malware) te bekennen in het RSIT logje. Wat ik wel zie, is dat er op 17 April een installatie van Skype is gebeurt. Zijn je problemen toevallig sindsdien begonnen?
 5. In principe heb je voldoende aan een goede virusscanner. De realtime bescherming biedt je natuurlijk een extra laag bescherming. Bij de gratis versie dien je manueel te updaten en een scan te starten. Maar nuttig is die tool dan ook nog zeker en vast. Dit is natuurlijk een keuze die jij alleen kan maken. Wat vind jij belangrijk? Als je er het geld voor over hebt (€25,95 per jaar), kan ik je zeker de betalende versie aanraden.
 6. Inderdaad. Je hebt jouw proefversie van 14 dagen reeds opgebruikt. Nu dien je dus te kiezen tussen de gegeven opties - Beëindig proefversie en gebruik de tool gratis verder. - Nu kopen om de tool tegen betaling volwaardig te behouden. Houdt er wel rekening mee dat de aankoop voor Mbam wel slechts voor 1 jaar geldig is.
 7. ok, we zullen het enkele dagen aankijken dan. Als het probleem toch nog terugkomt, dan reageer je hier maar.
 8. AVG mysearch bevindt zich op een specifieke pc. Via een ander toestel zal je dit niet kunnen verwijderen. Probeer nogmaals via de pc waar je het probleem had. Indien het nog steeds niet lukt, mag je RSIT uitvoeren.
 9. Dag Zubrrr, Het klopt dat Malwarebytes (Mbam) een gratis proefversie heeft van 14 dagen. Daarna schakel je automatisch over naar de gratis versie. Deze laatste heeft geen realtime bescherming, maar je kan hem wel nog steeds gratis "manueel" gebruiken. Indien je verkiest om de volledige, betalende versie van Mbam te blijven gebruiken, dien je deze aan te kopen. Mbam kan je het best steeds op de officiële site downloaden: https://nl.malwarebytes.org/
 10. ok, we zullen eens kijken of er wat meer aan de hand is. Download RSIT van de onderstaande locaties en sla deze op het bureablad op. Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. RSIT 32 bit (RSIT.exe) RSIT 64 bit (RSITx64.exe) Dubbelklik op RSIT.exe om de tool te starten. Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Vervolgens wordt de "Disclaimer of warranty" getoond, klik vervolgens op "Continue" Wanneer de tool
 11. Dag Ronald2016, welkom op PCH! Hoe je mysearch van AVG kan verwijderen, lees je HIER. Laat maar weten of het gelukt is met die tips.
 12. Malware is helaas niet zo snel te verwijderen. Er zijn verschillende stappen nodig om dit degelijk tot een goed einde te brengen. Kan je alvast het log van AdwCleaner eens plaatsen?
 13. Wat je malwareprobleem betreft, ga ik je enkele tools laten toepassen. Lees de instructies aandachtig en plaats telkens het gevraagde log in je volgend bericht. Download AdwCleaner by Xplode naar het bureaublad (verwijder eerst eventuele aanwezige oudere versies van deze tool op je PC, zodat je nu de meest recente database van AdwCleaner kan gebruiken). Als de link naar AdwCleaner niet werkt, probeer dan deze link. De download start automatisch na enkele seconden. Sluit alle openstaande vensters. Dubbelklik op AdwCleaner om hem te starten. Gebruikers van Windows Vista en later die
 14. Dag Patje1, welkom op PCH! Ik heb je een eigen topic aangemaakt. Dat houdt het voor iedereen een pak overzichtelijker. Wat de warmte van je laptop betreft: Te hoge temperaturen van een PC / laptop worden meestal veroorzaakt door een te hoog stofgehalte. Om dit op een veilige manier te verwijderen verwijzen we graag naar deze zeer duidelijke uitleg. Neem de tips grondig door en doe het nodige om je systeem stofvrij te (laten) maken…
×
×
 • Nieuwe aanmaken...