Ga naar inhoud

Jion

Lid
  • Items

    4.549
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Jion

  • Verjaardag 8 december

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Geen info
  • Land
    Geen Info

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7 Home Premium (x64)
  • Monitor
    17.3" HD+ LED LCD
  • Moederbord
    VA70_HC (U3E1)
  • Processor
    Intel B970 @ 2.30GHz
  • Geheugen
    6,00 GB Dual-Kanaal DDR3 @ 665MHz
  • Grafische Kaart
    Intel HD Graphics
  • Harde Schijf
    466GB Seagate ST9500325AS (SATA)
  • Geluidskaart
    Realtek High Definition Audio

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Geen Info

Recente bezoekers van dit profiel

1.245 profielweergaven

Jion's prestaties

  1. Ik heb het even aangekeken en de pop-ups blijven weg. In het logje werd die "stormhammer" malware duidelijk ook meegenomen. Bedankt voor het nazicht. Nu Zoek niet meer gebruikt wordt, heb ik geen echt alternatief meer voor malware waar de klassieke scanners geen oplossing zijn. Ik moet me dringend eens inlezen in de FRST handleiding. Thx en groetjes aan het hele team!
  2. Hey Abbs, Bedankt voor de snelle reactie. In bijlage het logje. Fixlog.txt
  3. Hey helpers, Kan iemand me helpen met een kleine infectie aub? In Firefox krijg ik een ongewenste pop-up (zie afbeelding in bijlage). Ik heb reeds scans uitgevoerd met AdwCleaner en Mbam, maar zonder resultaat. In bijlage vinden jullie alvast ook het FRST log. Alvast bedankt FRST.txt Addition.txt
  4. Dat haalt dus niet veel uit, integendeel. Verwijder die oude Skype dan maar en zet er de nieuwe terug op. Voer ook onderstaande eens uit om een overzicht te krijgen van jouw systeem: Download en installeer Speccy. Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren. Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware. Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met "Ja". In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware. Meer info over deze procedure lees je HIER.
  5. Hmmm inderdaad. Het lijkt erop dat de oudere versies daar offline gehaald zijn. Hier heb je de download voor Skype 6.3. Probeer deze eens.
  6. Skype staat ervoor bekent om soms problemen te geven in combinatie met Windows 7. Wat vaak als oplossing kan dienen, is (tijdelijk) een oudere versie van Skype gebruiken. Verwijder hiervoor Skype terug van je computer. Kuis hierna je computer eens op met Ccleaner: Ga nu naar DEZE site. Download en installeer een oudere versie van toen je nog geen problemen met je geluid ondervond.
  7. Dag Tonnn, Er zijn geen onregelmatigheden (malware) te bekennen in het RSIT logje. Wat ik wel zie, is dat er op 17 April een installatie van Skype is gebeurt. Zijn je problemen toevallig sindsdien begonnen?
  8. In principe heb je voldoende aan een goede virusscanner. De realtime bescherming biedt je natuurlijk een extra laag bescherming. Bij de gratis versie dien je manueel te updaten en een scan te starten. Maar nuttig is die tool dan ook nog zeker en vast. Dit is natuurlijk een keuze die jij alleen kan maken. Wat vind jij belangrijk? Als je er het geld voor over hebt (€25,95 per jaar), kan ik je zeker de betalende versie aanraden.
  9. Inderdaad. Je hebt jouw proefversie van 14 dagen reeds opgebruikt. Nu dien je dus te kiezen tussen de gegeven opties - Beëindig proefversie en gebruik de tool gratis verder. - Nu kopen om de tool tegen betaling volwaardig te behouden. Houdt er wel rekening mee dat de aankoop voor Mbam wel slechts voor 1 jaar geldig is.
  10. ok, we zullen het enkele dagen aankijken dan. Als het probleem toch nog terugkomt, dan reageer je hier maar.
  11. AVG mysearch bevindt zich op een specifieke pc. Via een ander toestel zal je dit niet kunnen verwijderen. Probeer nogmaals via de pc waar je het probleem had. Indien het nog steeds niet lukt, mag je RSIT uitvoeren.
  12. Dag Zubrrr, Het klopt dat Malwarebytes (Mbam) een gratis proefversie heeft van 14 dagen. Daarna schakel je automatisch over naar de gratis versie. Deze laatste heeft geen realtime bescherming, maar je kan hem wel nog steeds gratis "manueel" gebruiken. Indien je verkiest om de volledige, betalende versie van Mbam te blijven gebruiken, dien je deze aan te kopen. Mbam kan je het best steeds op de officiële site downloaden: https://nl.malwarebytes.org/
  13. ok, we zullen eens kijken of er wat meer aan de hand is. Download RSIT van de onderstaande locaties en sla deze op het bureablad op. Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft. RSIT 32 bit (RSIT.exe) RSIT 64 bit (RSITx64.exe) Dubbelklik op RSIT.exe om de tool te starten. Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren. Vervolgens wordt de "Disclaimer of warranty" getoond, klik vervolgens op "Continue" Wanneer de tool gereed is wordt er een kladblok bestand genaamd "Log" geopend. Plaats de inhoud hiervan in het volgende bericht.
  14. Dag Ronald2016, welkom op PCH! Hoe je mysearch van AVG kan verwijderen, lees je HIER. Laat maar weten of het gelukt is met die tips.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.