Ga naar inhoud

Adaptor Notebook HP Compac 6830


sandra12
 Delen

Aanbevolen berichten

Beste Allemaal,

Ik heb een HP Notebook 6830 en deze werkt niet meer op netstroom. De adaptor is nog prima, deze heb ik ook laten controleren. Als ik hem aansluit op stroom moet ik de computer stand by zetten en/of uit en dan laadt de accu volledig op. Ik kan dan de laptop gewoon opstarten en kan dan werken totdat de accu leeg is. Tijdens het werken laadt de accu niet op. Wat zou dit kunnen zijn? Ben reeds in een computerzaak geweest maar deze konden het probleem niet achter halen.

Alvast hartelijk dank voor het mee denken.

Groet Sandra

Link naar reactie
Delen op andere sites

Verwijder de batterij eens uit de laptop en sluit de netspanningsadapter aan: werkt de laptop op deze manier normaal ?...

Batterij...je bedoelt de accu? Of zit er ergens nog een batterij die ik kan verwijderen? Zoja waardan en hoe ziet het er uit? Ben nl echt een leek hierin :-)

Zonder accu werkt hij dus absoluut niet

Link naar reactie
Delen op andere sites

Met de batterij bedoel ik inderdaad de accu... :-)

Wanneer hij niet werkt zonder batterij maar met aangekoppelde netspanningsadapter, dan heb je nog een aantal mogelijkheden: defecte adapter, defecte DC-plug (zie afbeelding) of een defect aan het interne stroomcircuit/moederbord.

post-20447-1417704995,8853_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi sandra12,

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen…:top:

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.