Ga naar inhoud

Asus dichtklappen


Lelt
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

Ik heb problemen met het dichtklappen van mijn Asus. Soms als ik hem dichtklap gaat hij helemaal uit(volgensmij is dat de sluimerstand) en soms als ik hem dichtklap blijft hij aan staan waardoor die de accu leegtrekt en zichzelf uitschakeld. Iemand enig idee waarom die soms wel en soms niet uitgaat?

M.v.g.

Jelle

Link naar reactie
Delen op andere sites

"Helemaal uit gaan" is afsluiten, niet de sluimerstand dus...normaliter dien je bij "dichtklappen" de slaapstand te krijgen: een compleet zinloze functie...:dong:

Je kan het gedrag van de laptop bij het sluiten van het deksel aanpassen via Start--> Configuratiescherm--> Hardware en geluiden--> Energiebeheer --> Het gedrag van het sluiten van het deksel bepalen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Hallo Lelt,

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen…:top:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.