Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik zou een andere videokaart willen steken in mijn computer. Het is een hpe-505be.

http://bizsupport1.austin.hp.com/bizsupport/TechSupport/Document.jsp?objectID=c02919241〈=en&cc=us&taskId=120&contentType=SupportFAQ&prodSeriesId=5035344&prodTypeId=12454

Ik had gedacht aan een gtx 560 ti maar er staat dat de voeding min 500W moet zijn.

Zal ik er problemen mee hebben aangezien de computer maar een voeding heeft van 460W?

MVG

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Hey Jonny,

Je voeding zou het denk ik nog wel net aankunnen, maar dat kun je moeilijk zo op voorhand zeggen zonder je echt alles weet. Dit zou je zelf kunnen uitzoeken door even op een PSU calculator te gaan (bv. eXtreme Outer Vision - eXtreme tools for computer enthusiasts).

Maar ik denk dat je grootse probleem de plaats in je behuizing zal zijn. de kaart zelf is een 4-tal centimeter hoog, 11cm breed, en 24cm lang. Reken bij die 24 ook een exta 3-tal centimeter want je power connectors zitten langs achteren.

Het is misschien ook de moeite waard om even te kijken of je de juiste power connectors hebt. De meeste versies van de 560 gebruiken naar mijn weten een 2 x 6-pins systeem, zoals in de link (http://0.tqn.com/d/pcsupport/1/0/7/7/-/-/atx-6pin.jpg) maar dan 2 ervan. Als je dat niet zou kunnen aansluiten, ook niet met verschillende tussenstukken, dan zou je toch een nieuwe voeding moeten aanschaffen, en dan zou je meteen een van 500W kopen.

Met vriendelijke groeten,

Gijs van Heertum

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.