Ga naar inhoud

Langzaam internet


Erikm
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

Mijn internet is op het moment erg traag. Op sommige momenten wat trager dan op andere momenten, maar normaal gesproken is het zeer langzaam. Soms lijkt het te verbeteren, maar dan een tijdje later wordt het weer ongelofelijk traag. Ik gebruik Google Chrome, maar met IE komt het probleem ook voor. Ik heb al gecontroleerd op malware etc., naar aanleiding van nginx. Topic daarover: http://www.pc-helpforum.be/f163/nginx-meldingen-47734/

Alvast bedankt voor uw hulp,

Erik

Link naar reactie
Delen op andere sites

UPC als provider, ik denk niet dat ik een downloadlimiet heb overschreden. De test leverde het volgende op:

Ping: 35ms

Download speed: 19.28 Mbps

Upload speed: 2.55 Mbps

aangepast door Erikm
Onduidelijk
Link naar reactie
Delen op andere sites

en SP1 is nog niet geinstalleerd. Kan je daardoor dan traag internet krijgen?

Het is juist beter om SP1 te installeren, daarom de vraag is er een speciale reden voor waarom je het nog niet uitgevoerd hebt?

Voer ook onderstaande eens uit:

Download CCleaner. (Als je het nog niet hebt)

Installeer het (Als je niet wil dat Google Chrome op je pc als standaard webbrowser wordt geïnstalleerd, moet je de 2 vinkjes wegdoen !!!) en start CCleaner op. Klik in de linkse kolom op “Cleaner”. Klik achtereenvolgens op ‘Analyseren’ en 'Schoonmaken'.

Klik vervolgens in de linkse kolom op “Register” en klik op ‘Scan naar problemen”. Als er fouten gevonden worden klik je op ”Herstel geselecteerde problemen” en ”OK”. Dan krijg je de vraag om een back-up te maken. Klik op “JA”. Kies dan “Herstel alle geselecteerde fouten”.

Soms is 1 analyse niet voldoende. Deze procedure mag je herhalen tot de analyse geen fouten meer aangeeft.

Sluit hierna CCleaner terug af.

Wil je dit uitgebreid in beeld bekijken, klik dan hier voor de handleiding.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik weet niet zeker of het trage internet rond Nginx ontstaan is, maar wel rond die tijd. Op sommige momenten doet het internet het ook wel goed... Maar soms is het echt niet te doen. Ik deed gister die speedtest nog een paar keer, en toen was soms de downloadsnelheid gewoon rond de 20Mbps, maar soms kwam hij ook rond de 2Mbps ongeveer uit. Heel vreemd.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.