Ga naar inhoud

27 inch gaming monitor


Jordyy

Aanbevolen berichten

Echte goede gaming monitors met een hoge resolutie (hoger dan 1080) zijn bijna niet te vinden. Samsung heeft een uitstekend 27 inch model, maar die kost wel iets meer dan 1000 euro.

Dan blijft er nog de Dell U2771 over, goedkoopste prijs is ongeveer 600 euro. Nadeel is wel dat de reactietijd voor gaming niet optimaal is (6 ms, optimaal is 5 of 2 ms), en dat het een relatief oude monitor is met een groot energieverbuik. Het ingebouwde USB-hub is dan wel weer een voordeel.

Als je de hoge resolutie van 2560 op 1440 niet meerekent, zijn er al heel wat meer schermen die aan je wensen voldoen. De Samsung S27A750D bijvoorbeeld. Een normale resolutie van 1920 op 1080, 27 inch groot. Het grote voordeel van de S27A750D is dat hij 3D-compatibel is. Dit is niet alleen interessant als je nu en dan eens een 3D-bestand wilt bekijken, maar dit levert een significant voordeel op in gaming. Als je het scherm aansluit via DisplayPort, wordt de verversingssnelheid automatisch opgetrokken naar 120 Hertz (3D uitgeschakeld), waardoor je een veel vloeiender beeld krijgt. Als je 3D inschakelt verandert de verversingssnelheid dan weer naar het normale 60 Hertz.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.