Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.Log in om dit te volgen  
peldoman

Tekst groter maken of een kleurtje geven

  Aanbevolen berichten

  Wat ik nu schrijf kon ik in W7 groter, vet of een kleurtje geven. Nu in windows 8 lukt me dat niet meer. Ook de enterknop werkt niet meer zoals te zien. Weet iemand waar dat aan kan liggen?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0

  Er is een bekende bug tussen ons forum en Internet Explorer 10 (standaard meegeleverd met Windows 8) Tijdens het posten werkt de Enter toets niet. Er zal ongetwijfeld binnenkort een update voor komen, maar tot die tijd is de "oplossing" het forum in de "compatibiliteitsmodus" van Internet Explorer te gebruiken. Dit kun je eenvoudig aanzetten, door op het "doorgescheurde briefje" te klikken, achter de adresbalk in de Internet Explorer.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.