Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Log in om dit te volgen  
Emmely

Windows 8 store start niet op

  Aanbevolen berichten

  Hallo,

  Ik heb heb een paar weken geleden een nieuwe pc gekocht, waar windows 8 op zit. Ik heb gelezen dat je in de app-store apps kunt kopen, maar als ik bij start op het pictogram van de store klik opent het niet. Kan iemand mij helpen ?

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  Klik op instellingen in je Charm- balk.

  post-23245-1417705238,2528_thumb.png

  Klik dan op PC-instellingen wijzigen helemaal onderaan het venster.

  Klik in het volgende venster op gebruikers

  Welk account vindt je daar terug?

  Indien je Microsoft- account werkend is ( nodig om op de Windows store te geraken) zou je daar een mogelijkheid moeten zien om over te schakelen naar een lokaal account.

  post-23245-1417705238,2694_thumb.jpg

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Dag Emmely,

  Geraak je ondertussen op de Windows- Store?

  Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

  Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen…:top:

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
  Log in om dit te volgen  

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.