Ga naar inhoud

Ccleaner: opruimen van het rechtermuisknopmenu / contextmenu


Asus

Aanbevolen berichten

Ccleaner bewijst ook zijn nut bij het opruimen van je rechtermuisknopmenu. Door de installatie van bepaalde programma’s worden aan dit menu toevoegingen gedaan die je misschien liever kwijt dan rijk bent…soms vind je in dit menu ook nog verwijzingen naar software die niet meer op je systeem aanwezig is.

post-20447-1417705246,4456_thumb.jpg

Tijd dus voor een opruimbeurt van het rechtermuisknopmenu !

Open Ccleaner , kies voor Gereedschap --> Opstarten --> Contextmenu…selecteer de overbodige ingangen en kies voor Uitschakelen of Waarde verwijderen. Wanneer je kiest voor Uitschakelen kan je later op je beslissing terugkomen en de optie opnieuw Inschakelen…deze mogelijkheid heb je NIET wanneer je kiest voor Waarde verwijderen.

post-20447-1417705246,4063_thumb.jpg

Ccleaner kan je hier (klik op Download latest version) downloaden…wees tijdens de installatie alert voor de mogelijk ongewenste installatie van Google Chrome !

Een uitgebreide handleiding over de installatie van Ccleaner en het “gewone” opruimen van je systeem kan je bekijken als je hier klikt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.