Ga naar inhoud

Hp pavilion A6340 harde schijf stuk


madero

Aanbevolen berichten

  • 3 weken later...

Daarnaast natuurlijk ook de vraag of er dataherstel nodig is, of dat het puur om het besturingssysteem gaat. Voor dit laatste kunt u het beste kiezen uit twee opties: Of u installeert Windows op de daarvoor aangewezen manier, en vult deze aan met de drivers die via internet te verkrijgen zijn; of u neemt contact op met de servicedesk van HP en verzoekt hen een CD op te sturen. Echter: deze laatste zal over het algemeen gebruik maken van een 'herstelpartitie' op de harde schijf. Aangezien u die vervangen hebt, zal ook die herstelpartitie niet meer aanwezig zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Eigenlijk is het alleen het besturingssysteem... Ik had geprobeerd om de data op de harde schijf te kunnen recuperen, maar daar is niet veel van in huis gekomen... enkele fotos en bestanden heb ik kunnen recuperen.Zoals je zegt is de herstelpartitie ook kwijt dus.....

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.