Ga naar inhoud

F lock en Num lock


vaes
 Delen

Aanbevolen berichten

Telkens als ik Outlook of Word open moet ik de toetsen F lock en Numlock opnieuw indrukken om de cijfertoetsen te kunnen gebruiken. Hoe kan ik zorgen dat dit automatisch gebeurt ? (Vroeger was dat zo).

Met dank,

Vaes

HP Microtower dc5700 - Windows Vista Business - Office 2007

Link naar reactie
Delen op andere sites

Enkele weken geleden was mijn PC ontregeld (vooral: alle teksten op het scherm verschenen klein en heel lichtjes - koppelingen naar websites in Outlook of in worddocumenten werkten niet meer) door een soort crash tijdens het verwijderen van een cd-brander-programmaatje via "Revo uninstaller". Het servicerapport van de hersteller vermeldt: nazicht - opschonen opstarten tempfiles internet enz - alle spywares-toolbars eruit gehaald - opkuisen ZERO access rootkit - indien nog problemen moet de pc een clean herinstall krijgen. Buiten die kleinigheid aan het toetsenbord, werkt alles nu weer normaal.

ALs ik controleer via het configuratiescherm via "hardware -toetsenbord", denk ik dat alles normaal geïnstalleerd is, zodat ik er voor terugschrik om, zoals je handleiding suggeereert, alles opnieuw te installeren!! Intussen merkte ik via dat configuratiescherm nog volgende eigenschappen van mijn toetsenbord: Microsoft Intellitype Pro 7.1 ..... - Standaard PS/2 toetsenbord - daar vond ik ook nog bij "apparaatstatus: werkt correct". Misschien moet ik via het configuratiescherm iets aanpassen?? Vaes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voer onderstaande uit:

We zullen eerst eens nagaan of malware of virussen de oorzaak zijn van je probleem.

1. Download HijackThis.

Klik op HijackThis.msi en de download start automatisch na 5 seconden.

Bestand HijackThis.msi opslaan. Daarna kiezen voor "uitvoeren".

Als je geen netwerkverbinding meer hebt, kan je de download doen met een andere pc en het bestand met een usb stick overbrengen

Als je enkel nog in veilige modus kan werken, moet je de executable downloaden.

Sla deze op in een nieuwe map op de C schijf (bvb C:\hijackthis) en start hijackthis dan vanaf deze map.

De logjes kan je dan ook in die map terugvinden.


2. Klik op de snelkoppeling om HijackThis te starten (lees eerst de rode tekst!)

Klik ofwel op "Do a systemscan and save a logfile", ofwel eerst op "Scan" en dan op "Savelog".

Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

Krijg je een melding ""For some reason your system denied writing to the Host file ....", klik dan gewoon door op de OK-toets.

Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “als administrator uitvoeren". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\Program Files\Trend Micro\HiJackThis of C:\Program Files (x86)\Trend Micro\HiJackThis. (Bekijk hier de afbeelding ---> Bijlage 12634)

Wil je in woord en beeld weten hoe je een logje met HijackThis maakt en plaatst op het forum, klik dan HIER.


3. Na het plaatsen van je logje wordt dit door een expert (Kape of Kweezie Wabbit) nagekeken en begeleidt hij jou verder door het ganse proces.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.