Ga naar inhoud

Prevx SafeOnline - handleiding


kape

Aanbevolen berichten

Prevx SafeOnline is een beveiligingsprogramma dat bescherming biedt tegen internetfraude. Meer en meer versturen we over het internet gevoelige informatie zoals persoonlijke gegevens, bankgegevens, financiële transacties, maar ook privégevoelige informatie via E-mail en chatberichten. Het is dus van essentieel belang om ervoor te zorgen dat die gegevens niet door kwaadwillenden onderschept kunnen worden.

Met behulp van Prevx SafeOnline kunt je er tegen wapenen om je privacy gevoelige gegevens en je online-identiteit te waarborgen. Dit programma maakt gebruik van een zogenaamde kernelniveau-vergrendeling van het gebruikte besturingssysteem en de browsers om alle gebruikersinformatie en bijbehorende referenties te beschermen.

Alles over downloaden, installeren en configureren, lees je HIER.

Mocht je vragen hebben omtrent de installatie van Prevx SafeOnline of tegen problemen aanlopen dan kan je voor hulp HIER terecht.

aangepast door kape
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.