Ga naar inhoud

Windows telefoonscammer dreigt met update-boete


 Delen

Aanbevolen berichten

De politie waarschuwt opnieuw voor computeroplichters die mensen thuis bellen en vertellen dat er problemen met de computer zijn. Afgelopen weekend werd een vrouw in Hoogeveen gebeld door iemand die vertelde dat ze van 'Windows' was en dat er fouten in de computer zaten.

Lees hier verder...

Bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou, dat vind ik een beetje kinderachtig. Wat vind u van het feit dat er 'tíg' loterijen zijn die constant tegen de mensen zeggen, 'U maakt kans'. En inderdaad het blijft bijna altijd bij die kans, want een prijs win je vrijwel nooit. Is dat geen bedrog?

Kijkt u een hoeveel het salaris is van een directeur van de Postcode Loterij of de Staatsloterij. En doe dat ook eens bij de directies van het Reumafonds, Hartstichting en Kankerbestrijding. Ja, alles voor het goede doel zullen we maar zeggen!

Of neem bijvoorbeeld de vele zielige reclames op televisie over mishandelde dieren, ouderen in Moldavië, ondervoede kinderen in Afrika, vluchtelingen etc. etc. Dat is toch puur spelen op emoties en tranentrekkerij. Het gaat de inzamelaars niet om die wantoestanden maar hebben vaak maar één doel om er zelf beter van te worden.

Kijk als je werkelijk dat geld besteed dan laat je zien wat je voor die dieren en mensen gedaan hebt. En dat keer op keer opdat mensen weten dat ze geholpen zijn. Maar dat zie je nooit en ja, als je dat doet komt er natuurlijk geen geld binnen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.