Ga naar inhoud

geblokkeerde flash player Chrome


bosman0410
 Delen

Aanbevolen berichten

Mijn Chrome ingebouwde flash player is geblokkeerd ? Nu vind ik volgende oplossing op het web : tik about plugins in de adresbalk , klik dan op details in de rechterbovenhoek van de verkregen pagina , dan Flash of Shockwave Flash en Enable .Slot : chrome sluiten en heropstarten .Allemaal goed en wel ! Maar als ik about plugins in de adresbalk tik krijg ik 100.000 helppagina's en geen van alle leidt me naar de juiste oplossing . Wat doe ik fout ?

Link naar reactie
Delen op andere sitesMijn Chrome ingebouwde flash player is geblokkeerd ? Nu vind ik volgende oplossing op het web : tik about plugins in de adresbalk , klik dan op details in de rechterbovenhoek van de verkregen pagina , dan Flash of Shockwave Flash en Enable .Slot : chrome sluiten en heropstarten .

Je moet about:plugins intikken in de adresbalk, met dubbele punt tussen about en plugins.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je moet about:plugins intikken in de adresbalk, met dubbele punt tussen about en plugins.

Inderdaad en via Chrome:// plugins heb ik De Flash player terug kunnen inschakelen , nadat ik eerst een beschadigde Adobe Reader heb vervangen door de laatste versiie 11. die beschadiging zal wel de oorzaak van het blokkeren geweest zijn . Dank voor de hulp !

- - - Updated - - -

Hé bosman 0410

hoe gaat het met de geblokkeerde flash player, is het nu in orde?

Ja;sorry dat het met mijn 84 jaar wat langer duurt ! Ik heb via de plug in controle mijn java en quicktime kunnen updaten , maar niet de iin Chrome ingebouwde Adobe Flash Player kunnen terug inschakelen . Dat heb ik via chrome :// plugins moeten doen , nadat ik eerst de beschadigde Adobe Reader heb moeten vervangen door de nieuwste versie . Alles OK nu , en hartelijk dank !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...