Ga naar inhoud

Problemen


teamhar

Aanbevolen berichten

Hallo,

Ik heb een groot probleem met Windows7,wat is er aan de hand sinds een paar weken geleden heb ik een backup gemaakt van het systeem,dat is goed gelukt,heb de pc afgesloten,en s'-morgens gewoon weer opgestart,en wat zag ik tot mijn verbazing,dat de tijd niet goed was ingesteld hij gaf aan 03-17-33 uur,ik heb het nagekeken in de Bios en daar gaf hij de normale tijd aan,maar wat me nog meer verbaasde toen ik de browser opstarte en naar mijn browser ging ik heb Mozilla Firefox en al jaren gebruik ik die,dat ik bij het openen van een tabblad de mededeling kreeg:Deze verbinding is niet beveiligd(haal me hier vandaan),en of ik nou Mozilla opende,of Google Chrome,of Safari,of Internet Explorer,ik kreeg bij alle 4 de browsers de zelfde melding,ra ra hoe is dit mogelijk heb dit in het verleden nog nooit mee gemaakt,en daar ik heel veel surf,kom ik bij bijna iedere site dit antwoord tegen,ik heb er geen verklaring voor.

Windows 7 Home Premium met Service Pack 1

Processor: Amd Athlon{tm}64 Processor 3200+ 2.01 GHz

Geïnstalleerd Geheugen (RAM) 1.00 GB

Type Systeem: 32 bitsbesturingssysteem

Heeft misschien iemand hier een oplossing voor?

B.v.d.

m.v.g. teamhar

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dag teamhar,

Welkom bij PCH!

We zullen eerst eens nagaan of malware of virussen de oorzaak zijn van je probleem.

1. Download HijackThis. (klik er op)

Klik op HijackThis.msi en de download start automatisch na 5 seconden.

Bestand HijackThis.msi opslaan. Daarna kiezen voor "uitvoeren".

Hijackthis wordt nu op je PC geïnstalleerd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst.

Als je geen netwerkverbinding meer hebt, kan je de download doen met een andere pc en het bestand met een usb stick overbrengen

Als je enkel nog in veilige modus kan werken, moet je de executable (HijackThis.exe) downloaden.

Sla deze op in een nieuwe map op de C schijf (bvb C:\\hijackthis) en start hijackthis dan vanaf deze map.

De logjes kan je dan ook in die map terugvinden.


2. Klik op de snelkoppeling om HijackThis te starten. (lees eerst de rode tekst hieronder!)

Klik ofwel op "Do a systemscan and save a logfile", ofwel eerst op "Scan" en dan op "Savelog".

Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

Krijg je een melding ""For some reason your system denied writing to the Host file ....", klik dan gewoon door op de OK-toets.

Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “als administrator uitvoeren". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\\Program Files\\Trend Micro\\HiJackThis of C:\\Program Files (x86)\\Trend Micro\\HiJackThis. (Bekijk hier de afbeelding ---> Klik hier)


3. Na het plaatsen van je logje wordt dit door een expert nagekeken en hij begeleidt jou verder door het ganse proces.

Tip!

Wil je in woord en beeld weten hoe je een logje met HijackThis maakt en plaatst op het forum, klik dan HIER.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Kurt,ik heb de grootste problemen om w7 aan het draaien te krijgen,als ik de PC opstart dan duurt het meer als een half uur voor dat hij werkt,dan ga ik naar mijn browser om die te openen dus, Mozilla Fire Fox en als ik die krijg geopend,dat lees ik direct

Fire Fox reageert niet,zo heb ik het programma wat jij in de mail gestuurd heb voor dat logje te versturen,dat lukt me van geen kanten,ik heb het gedownload en geïnstalleerd tot wel 3x toe,(het heeft me bloed,zweet,en tranen gekost)alleen al om dat ie zo traag reageerd maar het is nergens te vinden,er staat geen snelkoppeling op het bureau blad, en in de map Programma Files is ook niks te vinden,ra,ra, hoe kan dit,ben dit berichtje aan het schrijven met m'n Laptop,daar heb ik het programma op geprobeerd,en in een mum van tijd had ik het er op staan!

Ik heb een andere vraag is het niet beter om hem helemaal te formateren,en dan het systeem er opnieuw op te zetten,alleen ik heb geen DVD waar het systeem opstaat,alleen maar de productcode,of volstaat dat niet?

Ik heb die indertijd van een kennis overgenomen,en daar stond toen Windows Vista op,ik heb hem toe ge-update naar W7.

Heb wel nog een originele Installatie CD-Rom van Windows XP,en anders zet ik die erop,maar volgens mij zijn er geen of heel weinig drivers te krijgen van XP hoe denk je hierover,want ik heb een Flatbad scanner de Trust 19200,en die werkt niet op W7,

ik heb contact hierover met Trust gehad,maar zij bevestigde mij dat hier geen drivers voor te krijgen zijn,en anders kan ik die scanner niet meer gebruiken.

Hoe denk jij hierover,en anders wil ik me een goeie 2e hands Pc,of een nieuwe aan schaffen!

Groetjes Teamhar

Link naar reactie
Delen op andere sites

Probeer het logje te maken in Veilige Modus. (meerdere keren op F8 drukken tijdens het opstarten)

Formatteren of niet, dat beslis je zelf;-). Je hebt inderdaad de dvd nodig om Windows 7 te installeren, enkel de productcode is niet voldoende.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Kurt,

Ik was nog vergeten te vermelden ik gebruik als virusscanner:Norton Internet Security,en als programma voor spyware:

SuperAntiSpyware,beide betaalde programma's met Licensie.Ik laat die programma's op zowel de Desktop,alsmede op de Laptop iedere dag draaien,zodat ik kan beginnen met een schone lei!!!

Groetjes Teamhar

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is je eigen keuze om een logje te plaatsen, maar we hebben malwarespecialisten die u logje kunnen nazien.

In een hijackthis logje is veel meer te halen dan in een gewone antivirus. Het is en blijft je eigen keuze om een logje te plaatsen of niet.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Kurt,

Als ik in de veilige modus wil opstarten en meerdere malen F8 indruk,komt de complete Bios te voorschijn,en wordt gevraagd of ik de HD wil inschakelen,dus ik klik dit aan en dan gaat hij weer verder,zoniet dan kan ik het wel vergeten,ik heb ook geprobeerd enkel F8 in te drukken maar met de zelfde verschijnselen,hoe nu verder?

Groetjes Teamhar

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Kurt

Ik zie er verder vanaf,want ik heb geprobeerd om HijackThis.msi te downloaden,wat me wel is gelukt,maar kreeg het programma niet geopend,ik heb meer als anderhalve uur boven gezeten,en kreeg de melding firefox reageert niet en zowel gaf hij aan een script op deze pagina reageert niet,ik ben geen joker ik koppel alle aansluitingen er van af en dan gooi ik hem op de stort,of iemand kan hem mss gebruiken voor onderdelen,daarbij kan ik mijn tijd wel beter besteden dan meer als anderhalf uur daar te zitten,want het zandlopertje dat brandt constant en weet van geen ophouden.Dat brand bijwijze van spreken als je de PC opstart,tot dat ik hem afsluit.

Tot zover bedankt voor je medewerking,en mss tot een volgende keer,maar dan met niet met zo'n problemen

m.v.g.

Teamhar

Link naar reactie
Delen op andere sites

nog niet geprobeerd,maar ik kan hem in de veilige modus niet opstarten zoals je gelezen hebt,en hij is zooooooo traag,ik wordt er niet goed van,ik heb heel veel geduld,maar dit gaat me toch wat ver,als je zolang moet wachten en dan totaal geen resultaat!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.