Ga naar inhoud

nieuwe computer/oude printer


Didi78
 Delen

Aanbevolen berichten

Onlangs kocht ik mij een nieuwe computer. Windows 8. Bij mijn oude computer was dit xp, onze oude printer , een lexmark 6200, kon hier probleemloos op aangesloten worden. Nu probeer ik op allerlei manieren dit te doen op de nieuwe maar het lukt maar gedeeltelijk. Met de bijgeleverde cd's kan ik wel het scan gedeelte instaleren. Het probleem is dat ik nu niet kan printen. Het heeft telkens een melding dat het besturingssysteem niet is geinstaleerd. Zijn er nog mensen met dit probleem?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voor zover je het modelnummer juist doorgaf is er geen driver beschikbaar voor jouw printer en valt er te lezen dat je een andere printer nodig hebt, zie onderstaande link.

http://support.lexmark.com:80/lexmark/index?page=content&locale=EN&userlocale=EN_BE&id=OS27

Voor gebruik in Windows 7 zou het wel nog moeten lukken door gebruik te maken van de vista drivers, je kan altijd eens proberen met die driver maar ik vrees er een beetje voor.

http://support.lexmark.com:80/lexmark/index?page=content&locale=EN&userlocale=EN_BE&id=OS3

Om een driver te downloaden vanaf de site van Lexmark dien je deze link (klik erop) te volgen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.