Ga naar inhoud

films uploaden bij dailymotion of youtube


liema

Aanbevolen berichten

ik probeerde reeds meerdere malen een mpeg bestand (mov) te uploaden bij daily motion of you tube om vandaar de films te laten bekijken door anderen, uiteraard kan dit een lange tijd in beslag nemen, maar bij krijg ik steeds de melding na een 4tal minuten, webpagina is verlopen,

hoe kan ik dat oplossen ? waar kan het probleem hiervoor liggen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey,

Wat je dan het best doet is naar de volgende link gaan en vdownloader downloaden Pc helpforum - Downloads - Vdownloader:. Als het installatieproces gedaan is open je vdownloader en minimaliseer je hem even vervolgens open je best Internet explorer want mozilla firefox ondersteund geen flash, Opera evenmin... dan ga je in de browser dus Internet Explorer naar YouTube - Broadcast Yourself. of Dailymotion - Partagez vos vidos en je gaat naar het filmpje dat je graag wilt downloaden, vervolgens kijk je naar de adresbalk en selecteer je heel de url je kopiert het of drukt op ctrl c en dan maximaliseer je vdownloader en als het venstertje openstaat zie je bovenaan url staan daar zet je de url van jou filmpje in door het te plakken of door ctrl v in te drukken... dan kies je de extensie die je graag wilt bijvoorbeeld .avi, .mp3, .mpeg, .3gp, enz... en dan download je het maar... Je kan het ook anders doen door in Vdownloader een filmpje te zoeken... Dit doe je op de volgende manier ga naar het tabje search en druk een onderwerp dat je interesseert en keur het filmpje als het goed is en je wilt het graag op je harde schijf hebben doe je het volgende: als je je juiste filmpje gevonden hebt dubbelklik je er op dan sla je het op op een plaats naar keuze en dan download het automatisch... Vervolgens gaat hij het filmpje converteren en dat kan wel een tijdje duren... als dat gdn is heb je het filmpje op je harde schijf staan...

Nuttige post vergeet de bedankknop niet!!

Grtz Bart

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bart wat zij bedoelt is het filmpje uploaden, niet downloaden.

Youtube kan filmpje van Quicktime uploaden.. ALS ze kleiner zijn dan 1 GB, korter dan 10 minuten, en als de opgenomen grootte (lengte x breedte) acceptabel volgens hun normen.

Mogelijk dat je video compressie instellingen niet goed zijn. En zorg ook dat de firewall en /of antivirus scanner (waar mogelijk ook een firewall in zit) uitstaan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.